UA-100778660-1

ETIÒPIA, un país amb historia

Del 4 al 12 de novembre de 2017

 Etiòpia és una terra de meravella i encant, un país amb una de les històries més riques
en el continent africà, una terra de contrastos i sorpreses, de llocs remots i salvatges
la llar de la gent culta i amable que són descendents d’algunes de les civilitzacions més antiga de món.
 .
El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  9 dies
Dates:  Del 4 al 12 de novembre de 2017

4 novembre 2017    Igualada-Barcelona-Madrid-Addis Abeba
Sortida de la nostra terminal cap a ml’aeroport de Barcelona. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol regular amb destinació a Addis Abeba, via Madrid. Nit a bord.

5 novembre 2017     Addis Abeba
Arribada a l’aeroport internacional d’Addis Abeba. Trasllat a l’hotel per descansar. Recorregut per una ciutat poc coneguda per a la majoria de viatgers, Addis Abeba és un fascinant món per descobrir. Val la pena destacar que la capital etíop, amb els seus 2.400 m. d’altitud, és una de les capitals més altes del món. De població creixent i situada geogràficament al centre del país, Addis Abeba (“Nova flor”, en amhàric) resulta una ciutat agradable i plena de múltiples sorpreses. El dia el dedicarem a fer un city-tour aturant-nos en els punts més emblemàtics de la ciutat com: el Barri de Piazza, el sempre caòtic Mesquel Square o el Merkato, el mercat a l’aire lliure més gran d’Àfrica. Visitarem alguna església ortodoxa i descobrirem els secrets de Lucy al Museu Nacional, unes restes òssies que al seu dia van canviar tot el replantejament de l’origen de la Humanitat i que constitueixen tot un símbol per al poble etíop. El museu recull, a més, interessants col·leccions de les diferents civilitzacions que van poblar el país. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Addisinia.

6 novembre 2017     Addis Abeba-Bahar Dar
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic a Bahar Dar. Arribada. Dedicarem la jornada a conèixer una representació dels monestirs del llac Tana, que comptabilitza més de 20, molts d’ells van romandre gairebé en l’anonimat per als estrangers fins el 1930. Diversos dels monestirs posseeixen una magnífica decoració i amaguen veritables tresors. Les esglésies antigues estan carregades de misteri i llegenda. La majoria d’illes són autèntics santuaris naturals. Bahar Dar i el llac Tana, el més gran del país amb 3.673 km2, són dos dels llocs que un no es pot perdre al visitar Etiòpia. El viatge pel llac es realitzarà en un petit ferri. Anirem fins a la Península de Zege on visitarem l’església d’Ura Kidane Mehret, a la qual s’accedeix per un sender envoltat de frondosa vegetació. Prosseguirem la nostra excursió per aquest impressionant llac i recalarem al temple Azuwa Maryam o un altre similar. En funció del temps podrem visitar dues o tres esglésies del llac. Ja a la tarda, a 30 km. De Bahar Dar es troben les famoses Cascades del Nil Blau: un impressionant salt d’aigua de 45 m. d’alçada conegut com a Tis Abay o Tis Isat (aigua fumejant). Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Avanti Blue Resort.

7 novembre 2017     Bahar Dar-Gondar
Esmorzar. Sortida cap a Gondar per visitar el seu centre històric, amb especial atenció al complex de castells, la piscina del rei Fasilidas i el monestir de Debre Selassie. Gondar va ser la capital d’Etiòpia en el passat i presenta un dels primers castells que es coneixen en la història d’Àfrica (Fasil Ghebbi). El recinte emmurallat, envoltat per alts murs de pedra, cobreixen, ni més ni menys, 70.000 m2 i conté un total de sis castells, un complex de túnels interconnectats i passos elevats amb altres edificis de menor grandària. Després de visitar els castells i el veritable cor de Gondar, descobrirem la piscina del rei Fasilidas, del s. XVI. Els banys del que va ser el fundador de Gondar, consten de 2.800 m2.  Altres fonts apunten que, tot i que es consideren piscines, probablement s’utilitzaven per a cerimònies. El tour de Gondar finalitza amb la visita al monestir Debre Birhan Selassie. La llegenda explica que va ser l’únic temple que es va salvar de la destrucció massiva del 1888 a causa de la “intervenció divina d’un eixam d’abelles” (sic). El principal interès turístic de l’església jeu en les seves pintures interiors. El sostre està compost per 80 caretes angelicals, una atracció que per la seva singularitat, la converteix en un dels punts més fotografiats del país. Així mateix, sobresurt una aterridora representació del dimoni envoltat de flames que se situa en el mur de l’esquerra de la porta principal. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Goha.

8 novembre 2017     Gondar-Axum
Esmorzar. Sortida en avió cap a Axum, la històrica ciutat del Tigray i veritable eix de la cultura nacional. La capital del poderós Imperi Axumita és, així mateix, la llar espiritual del cristianisme ortodox etíop. Compta amb una gran quantitat d’antiguitats i uns magnífics mercats. Visitarem el museu d’Axum, la catedral de Tsion Maryam, el parc del Rei Exana i la tomba del Rei Basin. Els elements més fotografiats, però, són el seu camp amb més de 300 esteles i obeliscs monolítics, algun d’ells de més de 20 metres d’alçada. Un d’ells, el qual arriba als 33 metres i amb un pes proper a les 600 tones, es troba esquerdat a terra i és el major monument monolític del món. Tots ells, de granit, es van extreure en el seu dia d’una muntanya adjacent. També poden visitar-se les catacumbes subterrànies o els palaus en ruïnes. Axum també va ser on es va originar la fabulosa llegenda de la Reina de Saba. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Sabeean.

9 novembre 2017     Axum-Lalibela
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Lalibela. De camí a la ciutat ens aturarem a Nakute La’ab, una església senzilla, construïda al voltant d’una cova poc profunda amb diversos estanys sagrats alimentats per fonts naturals. El temple amaga diversos tresors que inclouen quadres, una bíblia en cuir i diverses pintures que podrem veure de prop. Seguirem amb els 6 km que ens separen de Lalibela. Dinar inclòs. Més tard, podrem veure les onze esglésies excavades a la roca (s’està considerant una petita gruta com la dotzena). Lalibela pot presumir de ser un dels conjunts artístic-religiosos més importants del món. Coneixerem l’anomenada “Jerusalem africana”. 

El conjunt d’esglésies de Labilela va ser declarat Patrimoni de la UNESCO el 1979 i és el principal lloc de peregrinació dels cristians ortodoxos. Formada per onze esglésies, distribuïdes en tres grups separats pel riu Yordanus, fins al dia d’avui els estudiosos no han pogut explicar-se com van poder construir-se en blocs monolítics, amb una precisió matemàtica impensable per l’època. Les esglésies de Lalibela són grans (algunes sobrepassen els 10 metres d’alçada) i, en estar sota terra, es comuniquen entre si per túnels i rases que, sens dubte, seran un dels principals atractius per al viatger. Dedicarem la jornada a conèixer, en profunditat, aquesta ciutat que està considerada com una de les meravelles del món. Situada a 2.360 metres d’alçada, Lalibela posseeix la majestuositat de les seves esglésies, però també l’encant dels seus carrerons, pels quals ens perdrem fins a l’hora del sopar. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Cliff Edge.

10 novembre 2017     Lalibela
Esmorzar. Seguirem explorant la ciutat i recorrerem els seus carrerons. També podrem descobrir alguns dels temples que es troben en els voltants de la ciutat com ara l’Asheton Maryam, un impressionant monestir al qual s’accedeix per un passadís natural de roca. A l’interior del temple podrem veure creus i manuscrits d’incalculable valor. Dinar inclòs. A les seves esquenes es troba el mont Abuna Yoseph i als seus peus un paisatge increïble, amb Lalibela al fons. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Cliff Edge.

11 novembre 2017     Lalibela-Addis Abeba-Madrid
Esmorzar. Retorn en avió a la capital, Addis Abeba. Aprofitarem les últimes hores al país per fer compres o passejar per Churchill Avenue, una de les artèries comercials més importants. Dinar inclòs. A la nit, sopar de comiat i trasllat a l’aeroport. Vol destí Madrid, nit a bord. 

12 novembre 2017     Madrid-Barcelona
Esmorzar. Arribada a Madrid i conexio de vol fins a Barcelona. Trasllat a Igualada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Preu per persona habitació doble de 20 a 24 passatgers des de:  2.760 €

Preu per persona habitació doble de 15 a 19 passatgers des de:  2.780 €

Suplement per habitació individual: 280 €

 • EL Preu inclou;
  Bitllet aeri línia regular amb vol directe
  Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  7 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars.
  Visites com s’indica en l’itinerari.
  Pensió completa segons itinerari.
  Guia acompanyant tot el viatge.
  Bossa de viatge.
  Trasllats IGUALADA – AEROPORT – IGUALADA
 • Assegurança bàsica de viatge

 

 • No inclou:
  Taxes aèries: 300 €  – Visad d’entrada: 17 €
  Propines ni maleters.
  Quelcom no especificat en l’itinerari.  Assegurança d’anulacio.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: