ESCÒCIA, llegendes, paisatges i castells

Del 3 al 10 de juliol de 2017

Escòcia té un important llegat històric i artístic que es manifesta tant en els seus immortals castells i els seus interessants museus com en la destil•lació del seu famós whisky que al costat del monstre del Llac Ness constitueixen els seus símbols més típicament escocesos.
El Viatge:   Avió + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada   8 dies
Dates   del 3 al 10 de juliol de 2017

Dia 3 juliol IGUALADA – BARCELONA – EDIMBURG
Sortida de les nostres terminals a l’hora indicada en direcció a l’aeroport de Barcelona, per embarcar en el vol directe en direcció a Edimburg. Arribada i trasllat a l’hotel al centre de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4 juliol EDIMBURG
Esmorzar a l’hotel i sortida per fer una interessant visita guiada a peu per l’Històric Edimburg, amb la Royal Mile i els seus carrerons, el monument a Walter Scott, la Catedral de St. Giles, el Pont del Sud, etc. A continuació ens dirigirem al Castell on va nàixer la ciutat per fer la seva visita. Dinar. A la tarda sortida amb el guia per conèixer el costat més tenebrós i paranormal: Tour dels fantasmes. Sopar i dormir a l’hotel.

DIA 5 juliol EDIMBURG – ST. ANDREWS – PITLOCHRY – STRATHPEFFER
Esmorzar a l’hotel i sortida per creuar l’estuari del Forth pel seu famós pont Penjat, des d’on tindrem una preciosa vista. Ens dirigirem a la població costera de St. Andrews, bressol del golf i seu de la universitat més antiga d’Escòcia. Visita de les ruïnes del Castell i de la catedral. Continuació fins a Dunkled i dinar. Després visitarem el bosc de L’Hermitage,juntament amb les cascades de Black Linn. A la tarda seguirem fins a Pitlochry, terra d’entrada a les Highlands, per fer la visita d’aquesta peculiar població. Continuarem en direcció nord fins a Aviemore, Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6 juliol AVIEMORE – INVERNESS – DESTILERIA – LLAC NESS – AVIEMORE
Esmorzar i sortida per dirigir-nos a la destil•leria de Tomatin (o similar), on ens ensenyaran el procés de destil•lació i les seves instal•lacions, i degustarem la beguda més coneguda del país. Seguirem cap a Inverness, i farem una panoràmica de la ciutat situada a la desembocadura del Riu Ness. Dinar. A la tarda ens embarcarem en un creuer pel mític Llac Ness, a l’espera de poder veure el seu mític Monstre. Durant el creuer visitarem les ruïnes del Castell de Urquhart, amb vistes privilegiades. Acabada la visita, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 7 juliol AVIEMORE – FORT WILLIAM
Esmorzar a l’hotel. Avui viatjarem fins a la fascinant Illa de Skye, famosa pel seu paisatge i els seus castells. La primera visita serà al Castell de “Eilean Donan”, un dels més romàntics d’Escòcia. A continuació creuarem el pont per entrar a l’illa. Temps lliure i dinar a la capital, la bonica població de Portree. A la tarda visitarem el Kilt Rock, uns penyasegats que recorden els plecs de la típica faldilla escocesa. Seguirem ruta per la península de Quaraing amb els seus impressionants paisatges i la curiosa formació rocosa del Old Man of Storr famosa perquè apareix en moltes pel•lícules. Agafarem el ferry que ens portarà des de Armadale a Mallaig primer, a l’aerea coneguda com Glenfinnan i a Fort William després; on se soparà i ens allotjarem a l’hotel de Fort William.

DIA 8 juliol FORT WILLIAM – LLAC LOMOND – GLASGOW
Esmorzar a l’hotel. Visitarem a la vall de Glenfinnan, amb preciosos paisatges i on podrem veure el famós viaducte per on passa el tren de Harry Potter. A continuació visitarem el monument en homenatge a la revolució iniciada pel príncep pretendent Carles Eduard Estuardo. Prosseguirem al llarg de la vora del Llac Linnhe. A la tarda, creuarem l’espectacular vall de Glencoe, per a més tard arribar a Luss, un preciós poblet considerat area de conservació històrica situat a la vora del Llac Lomond, el més gran d’Escòcia amb més de 35 illes. La segona parada dins al parc es farà a Balloch, poble a la ribera més meridional, on es dinarà. En acabat, seguirem fins a Glasgow, a les Terres Baixes. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 9 juliol GLASGOW – STIRLING – PARC NACIONAL DELS TROSSACHS – GLASGOW
Esmorzar i sortida per fer una visita panoràmica de Glasgow, la ciutat més poblada i animada del país. Podrem admirar la seva catedral medieval, la única que ha sobreviscut a la reforma Protestant, George Square, Kelvingrove Park, la Universitat, entre altres. A continuació ens dirigirem a al Parc Nacional dels Trossachs, passant pel Pas del Duc i parant-nos a admirar el Llac Katrine, una de les joies del Parc, font d’inspiració per Sir Walter .Seguirem cap a Stirling, per fer la visita de la ciutat i del seu Castell, un dels més majestuosos i importants del país. Arribada a Glasgow i dinar. A la tarda disposaran de temps lliure per poder recórrer els populars carrers i fer les ultimes compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10 juliol GLASGOW – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar a l’hotel. Aprofitarem les ultimes hores en destí per acabar de fer visites. Començarem amb la visita del Museu de Kelvingrove; museu i galeria d’art més important de Glasgow, amb una col•lecció d’unes 8000 peces, obres d’art, peces arqueològiques, etc.. Deixarem la ciutat i de camí farem una parada per poder admirar la Roda de Falkirk, ascensor de vaixells giratori que connecta el canal de Forth y Clyde amb el canal d’Unió, gran obra d’enginyeria. Dinar. A la tarda seguirem amb la visita del Palau de Linlithgow, residència real al S. XII i lloc de naixement de nombrosos monarques escocesos, ruïnes molt ben conservades que formen part de la ruta històrica i amb molt d’encant. A continuació trasllat cap a l’aeroport, tràmits de facturació i sortida amb vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Preu per persona Habitacio doble:                 2150 €
Suplement hab. Individual :                                450 €
Assegurança opcoional de cancelació :             45 €

 

EL PREU INCLOU:
– Vol anada i tornada des de Barcelona
– Trasllats a l’aeroport
– 7 nits en Hotels de 3*
– Pensió completa
– Autocar última línea
– Guia acompanyant
– Guia local de parla castellana
– Excursions descrites a l’itinerari i Entrades de pagament (Castell, tour històric i Tour de
fantasmes a Edimburg; Entrada al Castell i la catedral de St. Andrews; Entrada a la destil•leria; Passeig en vaixell pel Llac Ness i entrada al Castell de Urquhart; ; Entrada al Castell de Stirling; Tours panoràmics de Glasgow i Inverness)
– Ferry a l’Illa de Sky
– Assegurança básica de viatge
– Taxes ( 80 €) .
(Tarifa Aérea vigent en el moment de treure el programa. A confirmar en el moment de la reserva, com més tard es faci la reserva del bitllet més s’encareix.)NO INCLOU:
Extres a l’hotel, begudes, vaixells i qualsevol altre mitjà de transport que no estigui especificat. – Altres entrades no especificades – Guies locals – Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.
Preu subjecte a possibles increments per fluctuació de carburant, taxes, impostos,…Preu subjecte a mínim de grup.

NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: