UA-100778660-1

“EL REY LEON” Madrid

Dies 8, 9 i 10 de desembre 2017

El Viatge:  Autocar + Entrada + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:   3 dies
Dates:  Dies 8, 9 i 10 de desembre 2017                                                             vm

Dia 1. Divendres, 8 de Desembre
IGUALADA– MADRID
| Dinar , Sopar i Allotjament
Sortida a primeres hores del matí de les nostres terminals en direcció a Lleida i Saragossa fins arribar a Madrid, concretament al centre de la ciutat, on tenim l’hotel a tocar de la Puerta del Sol. Acomodació a l’hotel i dinar. A la tarda temps lliure per gaudir dels carrers i botigues de la ciutat engalanats amb les llums de Nadal, o per apropar-nos fins a la Plaça Major per passejar pel seu Mercat de Nadal, amb les seves parades plenes de productes tradicionals de Nadal. A l’hora indicada retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Dissabte, 9 de Desembre
MADRID “EL REY LEON”
| Esmorzar, Dinar i Allotjament
Esmorzar a l’hotel . Durant el matí fa- rem una visita panoràmica amb guia local de Madrid: amb la Gran Via, la Plaça d´Espanya , Paseo de la Castellana, Porta del Sol, etc., per tal de conèixer una mica més aquesta ciutat. Dinar a l’hotel. Tarda lliure a disposició dels passatgers fins a les 18.00 h., hora en que tenim les entrades per la representació al Teatre Lope de Vega del reconegut i exitós musical “El Rey León”. Entrades platea. Amb la seva sorprenent i acolorida escenografia, aquest musical transporta a l’espectador a l’exotisme africà, amb evocadores musiques que constitueixen un punt d’inflecció en el disseny artístic i, en general, del gènere musical. És una obra excepcional fruit de la unió de reconeguts talents musicals i teatrals a nivell mundial i de la fusió de les més sofisticades disciplines de les arts escèniquesafricanes, occidentals i asiàtiques. Porta més de 15 anys als escenaris. En acabar, temps lliure per anar de “tapeo”, passejar… Allotjament a l’hotel.

Dia 3. Diumenge, 10 de Desembre
MADRID – ALCALA DE HENARES – VIATGE DE TORNADA
| Esmorzar i Dinar
Esmorzar a l’hotel i a continuació sortida en direcció a Alcalá de Henares, on farem una visita amb guia local per el casc històric d’aquesta ciutat, Plaça Cervantes, Corral de les Comedias, Universitat, Col•legi Major de Sant Ildefons , Capella de Sant Ildefons, Museu Casa Natal Miguel de Cervantes… Acabada la visita emprendrem el camí de tornada. Dinar en ruta. A última hora de la tarda arribada a les nostres terminals i fi del viatge

Preu per persona:  738 €     –   Habitacio Individual sup.: 172 €  –  Assegurança: 15 €

Reserva anticipada fins al dia 14 d’octubre: 650  €

 

El preu inclou:

Viatge en autocar última linea
Guia acompanyant
Hotel cèntric 4****
2 esmorzars, 3 dinars i 2 sopars
Vi i Aigua en els dinars i sopars
Guia local a Madrid
Guia local a Alcalá de Henares amb entrades pertinents incloses
Entrada Platea “ El Rey León”
Assegurança bàsica de viatge
L’ I.V.A.

No inclou:

Altres entrades detallades i 1 sopar
Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”.
No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofertat pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: