EGIPTE «de luxe»

Del 23 al 30 de març de 2020

El Viatge:    Avió + Circuit segons programa  – inclou totes les visites
Durada:    8 dies  amb Pensió complta – Sortida en Grup i Guia acompanyant
Sortida:    Del 23 al 30 de març 2020                                             pol

DIA 23 Març .- IGUALADA – AEROPORT BARCELONA – LUXOR
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Trobada amb el nostre guia, tràmits de facturació i embarcament en el vol en direcció a Luxor, via El Caire. Tràmits de Visat i trasllat al vaixell. Acomodació i allotjament. Sopar fred al camarot.

DIA 24 Març.- LUXOR – ESNA – EDFU
Esmorzar i sortida per creuar el Nil fins a la riba occidental del Nil. Passejarem per la Vall dels Reis, on estan enterrats 62 reis en les tombes excavades a la muntanya. Visita de dues tombes. Continuarem amb el temple funerari de  Ramses IIl o Temple de Medinet Habu, el millor conservat de la Necròpolis de Tebas. Seguirem amb el Temple de Deir el Bahari o La Reina Hatshepsut. A continuació passarem pels Colosos de Memnon Seguidament visitarem el Temple de Luxor, que està unit al Temple de Karnac, meravellosa obra de l’Egipte Faraònic dedicat al deu Amon Ra, per l’avinguda de les Esfinges. Visita d’aquests temple i retorn al vaixell per dinar. Navegació fins a Esna creuant l’enclusa. Sopar i allotjament a bord.

DIA 25 Març.- EDFÚ – KOM OMBO
Esmorzar i sortida en calesa per visitar el Temple d’Edfú, dedicat a Horus, el deu Falcó. Construït sobre un temple més petit és junt a Karnak el segon més gran i millor conservat, ja que va estar enterrat  sota la sorra del desert. Retorn al vaixell, dinar i navegació fins a Kom Ombo. Visita del temple ptolomeic de Kom Ombo, imponent construcció a la riba del Nil, dedicat al déu cocodril Sobek i a Horus el Vell. Retorn al vaixell, sopar i allotjament a bord.

DIA 26 Març.- ASWAN
Arribada a Aswan i passeig en faluca al voltant de l’Illa Elefantina. Continuarem amb la Cantera de Granit, l’Obelisc Inacabat i la Gran Presa d’Aswan, verdadera meravella de la enginyeria tècnica i d’importància capital pel desenvolupament d’Egipte. Dinar i visita del Temple de Philae, dedicat a la deesa Isis. Retorn al vaixell, sopar i allotjament a bord.

DIA 27 Març.- ASWAN – ABU SIMBEL – EL CAIRE
Sortida de matinada en autocar fins a Abu Simbel, per visitar els dos temples salvats de les aigües per la construcció de la Presa d’Aswan. Esmorzar pic-nic. Retorn al vaixell i a l’hora indicada  trasllat a l’aeroport per sortir en  vol amb destinació El Caire. Arribada i  trasllat a l’hotel.  Sopar i allotjament

DIA 28 Març.- EL CAIRE: PIRÀMIDES I ESFINX
Esmorzar a l’hotel i sortida per fer la visita Panoràmica de les Piràmides Keops, Kefren i Micerinos. Passejarem pel recinte i ens aproparem fins a la Esfinx. Dinar. A la tarda continuarem amb la visita de Sakkara, on es troba la Piràmide esgraonada, i la necròpolis de Memfis. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 29 Març.- EL CAIRE
Esmorzar a l’hotel. Visita del museu Egipci, amb joies de més de 5.000 anys d’antiguitat, incloent el tresor de Tutankhamon. Dinar. Visita de la ciutadella de Saladí, la mesquita d’Alabastre i el barri copte. Acabarem aconcorregut Basar Khan El Khalili. Al vespre farem un sopar de comiat amb espectacle a bord d’un vaixell pel Nil.   Allotjament a l’hotel.


DIA 30 Març.- EL CAIRE – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Trasllat al nostre punt de sortida.

Preu per persona Min 15-19 persones          2.135 €
Preu per persona Min 20-25 persones          2.045 €
TASAS Apto BCN (aprox.)                                210 €
HABITACIÓ INDIVIDUAL                                  420 €
VISAD D’ EGIPTO (Trámits a desti)                  45 €
El viatge inclou:
– Trasllat Igualada-aeroport-Igualada

– Vol directe Barcelona – Luxor / Caire – Barcelona
– Vol Aswan / Caire
– 4 nits de Creuer  i 3 nits al Caire hotel 5*****
– Pensió completa, 7 esmorzars, 6 dinars, 7 sopars
– Guia acompanyant  des de Barcelona
–  Assistència i trasllats aeroport- hotel
– Visites:Temples de Karnak i Luxor; Vall dels Reis; Medinat Habu; Deir el Bahari; Colosos de            Mennon; Temples d’Edfú i Kom Ombo; Cantera de Granit; Obelisc inacabat; Gran Presa d’Aswan i passeig en faluca; Temple de Philae; Abu Simbel en autocar; Mig dia a les Piràmides Keops, Kefren i Micerinos; Esfinge; Museu Egipci; Mesquita d’Alabastre; Barri Copto; Bassar Khan el Khalili; Piràmides Memfis i Sakkara
– Taxes d’aeroport
– Visat 45 € – tràmits en destí
– Propines a xofer i guia
– Assegurança bàsica de Viatge.

El viatge NO inclou:
– Begudes

– Extres als hotels
– Visites no especificades en l’itinerari
– Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”.
HOTELS PREVISTOS (o similars)
– Creuer: Princess Sarah
– El Caire: H. Conrad International 5* 

VOLS PREVISTOS (o similars)23MAR MS 768 BCN CAI 1525 – 2030
23MAR MS060 CAI LXR 22.45-23.45
30MAR MS 767 CAI BCN 11.00-15.25

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: