CUBA Colonial

Del 22 al 30 d'abril de 2018

El Viatge:  Avió + Trasllats + Visites + Tot Inclós + Guia acompanyant
Durada:   9 dies
Dates:  Del 22 al 30 d’abril de 2018

Dia 22 d’abril IGUALADA – BARCELONA – MADRID – L’HAVANA
Sopar
Sortida d’Igualada amb direcció a l’aeroport del Prat. Tràmits d’embarcament. Sortida del vol regular a L’ Havana, connexió de vol a Madrid. Arribada a l’aeroport de l’Havana, tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel Iberostar Parc Central, distribució d’habitacions i temps lliure per descansar del viatge. Sopar i allotjament.

Dia 23 d’abril CITY TOUR HAVANA COLONIAL I MODERNA
Esmorzar, Dinar, Sopar
Sortida de l’hotel per fer la visita de l’Havana Vella. Trasllat fins al nucli històric, declarat patrimoni cultural de la Humanitat per la UNESCO. Recorregut per la Plaça Sant Francesc d’Assís, la Plaça Vella, la Plaça de les Armes, el Museu la ciutat Capitans Generals (sense entrada al recinte), la Bodeguita del medio i la Plaça de la Catedral. Visita museu de rom i fàbrica de tabacs. Temps de compres en magatzems Sant Josep. Dinar a Restaurant. Després, començarem la visita a l’Havana Moderna i Metropolitana (realitzant tour panoràmic per algunes zones de l’Havana moderna), acaba el tour a la mítica Plaça de la Revolució per a realitzar foto del grup. Retorn a l’Hotel. Sopar i allotjament.

Dia 24 d’abril L’HAVANA – LAS TERRAZAS – L’HAVANA
Esmorzar, Dinar, Sopar
Després de l’esmorzar, sortirem cap a Las Terrazas, situada a la Serra del Rosario i declarada Reserva de la Biosfera per la Unesco. En el Ranxo Curujey, còctel de benvinguda i breu explicació del projecte. Visita al Cafetal Buenavista, “hacienda cafetalera” del segle XIX restaurada parcialment, per conèixer la seva història i el procés d’elaboració del cafè en l’època. A la Comunitat Les Terrazas tindrem contacte amb els pobladors en el Carreró La Moka. Dinar en restaurant. Tindrem temps lliure per a un bany a les cristal·lines aigües de Rio San juan. A l’hora prudencial retorn a l’hotel de L’Havana. Sopar i allotjament.

Dia25 d ‘abril L’HAVANA -GUAMA – CIENFUEGOS
Esmorzar, Dinar, Sopar
Sortida de l’hotel per iniciar circuit a la zona central del país. Recorregut per la zona de Guamá amb visita al viver de cocodrils i la zona de Playa Girón. Dinar en ruta. Després continuació cap a la ciutat de Cienfuegos. Incloent la visita dels seus principals carrers i la zona exterior de les seves principals edificacions. Es visitarà: el Passeig del Prado, Parc Central, Malecón Boulevard, exteriors del Teatre Tomás Terry i el Palau de la Vall. Continuació cap a l’hotel Jagua per al sopar i allotjament.

Dia 26 d’abril CIENFUEGOS – TRINITAT – SANTA CLARA
Esmorzar, Dinar, Sopar
Esmorzar i sortida cap a la població colonial de Trinitat. Visita del centre històric de la ciutat, una de les primeres viles fundades a Cuba pels espanyols a principis del segle XVI, declarades per la UNESCO Patrimoni Cultural de la Humanitat. És una gran relíquia per la conservació de les seves cases i carrers. Visita a l’Església Parroquial Major de la Santíssima Trinitat, amb un dels més luxosos altars que existeixen a Cuba, ornamentat amb pedres precioses del país i posseïdor d’imatges creades fa 300 anys, visita a la Plaça Major, envoltada amb notables residències com el Palau del Comte Brunet, actual Museu Romàntic. Degustació de beguda típica en la Canchanchara. Dinar en restaurant Plaça Major. Després breu tour a Santa Clara amb parada al Mausoleu del Che per a la visita. Continuació cap a l’hotel Els Caneyes per al sopar i allotjament.

Dia 27 d’abril SANTA CLARA – VARADERO
Esmorzar, Dinar, Sopar
Esmorzar i sortida cap a Varadero. A l’arribada breu tour panoràmic de la zona de Varadero amb temps lliure per a compres en diversos llocs com el centre comercial Plaça Amèrica i altres llocs on poden adquirir productes d’artesania cubana. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 28 d’abril VARADERO
Esmorzar, Dinar, Sopar
Dia Lliure per a gaudir de les instal·lacions de l’hotel en règim de tot inclòs. Possibilitat de fer excursions opcionals. Sopar i allotjament.

Dia 29 d’abril VARADERO – AEROPORT DE L’HAVANA
Esmorzar, Dinar
Matí lliure per gaudir de la zona de Varadero. Al mig dia trasllat a l’aeroport de l’Havana en bus per agafar el vol amb destinació Madrid. Nit a bord.

Dia 30 d’abril MADRID – BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Madrid. Connexió de vol fins a Barcelona. Trasllat a Igualada

Preu per persona:         1.950 Euros
Taxes aproximades:         195 Euros
Assegurança:                       85 Euros
Visat:                                       25 Euros
Sup. Hab. Individual:      350 Euros

EL PREU INCLOU

* Vols especials: BCN-Madrid-La Havana-Madrid-BCN
* Hotels 4*
* Pensió Completa tot el viatge
* Parc Nacional de Las Terrazas
* Vaixell-Llanxa fins al poblat Taina
* Visita de Trinidad “Patrimoni de la Humanitat”
* Visites: les descrites en l’itinerari
* Guia de parla espanyola durant el circuit
* Trasllats: d’arribada i de sortida
* Circuit en minibús o autocar amb aire condicionat

NO INCLOU

* Excursions opcionals o facultatives
* Taxes aèries aproximades: (195 Euros)
* Les begudes
* Propines a restaurants, xofer i guies.
* Qualsevol altre servei no indicat o detallat a l’apartat «El preu inclou»
* Assegurança de cobertura de cancel.lació: 85 Euros

ELS HOTELS:

La Havana: Iberostar Parque Central ****
Cienfuegos: Hotel Jagua ****
Santa Clara: Hotel Caneyes ****
Varadero: Iberostar Laguna Azul ****

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: