CUBA AL COMPLET

Del 21 d'abril a l'1 de maig de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit segons programa  – Sortida en Grup i Guia acompanyant
Durada:   11 dies  amb Pensió completa – Inclou totes les visites
Sortida:   21 d’abril de 2020                                             vc
21 abril: TERMINAL -BARCELONA – MADRID – LA HABANA
Sortida de la nostre ciutat en direcció al aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament i sortida amb avió cap a La Habana, via Madrid. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

22 abril: LA HABANA
Esmorzar. Visita de la Habana començant el recorregut a la zona del Morro. Continuació per conèixer la Habana colonial, un recorregut guiat a peu pel casc històric, per conèixer les seves places, fortaleses i edificis històrics construïts durant l’època de la colònia espanyola. Visita en trànsit a La Bodeguita Del Medio i als principals carrers i avingudes de la Habana Vella, amb parada a El Capitolio.

Dinar. A la tarda visita de la Habana Moderna: entrada al cementiri Colon, patrimoni de la Humanitat, passeig panoràmic per Universitat de l’Havana, Malecón. Còctel a l’Hotel Nacional. Parada a la Plaça de la Revolució per a presa de fotos. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

23 abril: LA HABANA – SANTIAGO DE CUBA
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir en vol en direcció Santiago de Cuba. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar, tarda lliure a Santiago de Cuba. Sopar i allotjament.

24 abril: SANTIAGO DE CUBA
Esmorzar. Visita de Santiago de Cuba, la primera capital de l’illa fundada pels conqueridors espanyols. Visita al Centre Històric, la Plaça de la Catedral, els seus carrers veïns, el Museu Diego Velázquez i la Fortalesa Sant Pere de la Roca, amb el seu Museu de la Pirateria. Dinar. Visita del cementiri de Santa Ifigenia. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

25 abril: SANTIAGO DE CUBA / BAYAMO / CAMAGUEY
Esmorzar. Sortida de Santiago de Cuba en direcció Camaguey. En ruta, visita del Santuari del Coure, situat a la Serra Mestra. Dinar. Visita de Bayamo, capital cultural de Cuba, coneguda com la ciutat de l’himne nacional. Passeig a peu pel centre, per conèixer la Catedral de San Salvador de Bayamo. Continuació a Camaguey. Sopar i allotjament.

26 abril: CAMAGUEY / SANCTI SPIRITUS / TRINIDAD
Esmorzar. Sortida cap a Sancti Spiritus, visitant en ruta a la Vall dels Enginys. Passeig panoràmic per la ciutat de Sancti Spiritus, amb parada a la Taverna del Riu Yayabo. Dinar en ruta a Ciego de Àvila. Sortida cap a Trinidad. Sopar i allotjament.

27 abril: TRINIDAD
Esmorzar. Visita de la ciutat: la plaça Major, el Museu de la Ciutat, l’Església de la Santíssima Trinitat, el Bar la Cachánchara i un taller de ceràmica. Dinar. Sopar.

28 abril: TRINIDAD – CIENFUEGOS
Esmorzar. Sortida a Cienfuegos. Arribada. Visita de Cienfuegos, recorrent els seus carrers i avingudes fundades pels francesos; en la seva bella badia es troba el major escull de coral de Cuba, conegut com Notre Dame. Visita al Parc Martí, Teatre Tomás Terry, la Casa de Béns Culturals i la Catedral de la Puríssima Concepció. Dinar. Visita al Jardí Botànic. Sopar i allotjament.

29 abril: CIENFUEGOS / GUAMA / LA HABANA
Esmorzar. Passeig en vaixell per la badia de Cienfuegos. Sortida cap a Guama, reproducció d’un llogaret taína, situada a la Península de Zapata. Visita al viver de cocodrils i passeig en vaixell cap al llogaret per passejar-hi. Dinar. Continuació cap a la Habana. Arribada, allotjament i sopar de comiat.

30 GENER: LA HABANA – MADRID
Esmorzar. Al matí, visita a l’habitació de Hemingway a Ambos Mundos, còctel a Floridita. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de la Habana per prendre vol amb destinació a Barcelona, via Madrid. Sortida en vol cap a Madrid. Nit a bord.

31 abril: MADRID – BARCELONA – TERMINAL
Arribada a l’aeroport de Barcelona, trasllat fins a la nostra ciutat. Fi del viatge.

Preu per persona:                                  2.750€
Suplement habitació Individual:         305€
INCLOU:
-Trasllats des de la nostra terminal – aeroport Barcelona -terminal
-Bitllet aeri amb la companyia Iberia
-Taxes aèries i carburant
-Visat d’entrada
-Trasllat en òmnibus climatitzats durant el circuit
-Servei de guia local durant tot el recorregut
-Allotjament segons descripció del programa
-Pensió completa
-1 beguda inclosa en cada àpat extra hotelera
-Visites indicades en el programa
-Bitllet aeri intern
-Assistència en aeroports i llocs turístics que es visiten per programa
-Assegurança d’assistència i cancel·lació del viatge
-Guia acompanyant de l’agencia
HOTELS PREVISTOS O SIMILARS:
Habana : TRYP HABANA LIBRE *****
Cienfuegos: JAGUA ****
Trinidad: LAS CUEVAS ***
Camagüey: SANTA MARIA ***Sup.
Santiago de Cuba: MELIA SANTIAGO *****
VOLS PREVISTOS:
21 Abril BARCELONA – MADRID 11:00 12:25
21 Abril MADRID – LA HABANA 16:20 20:40
23 Abril LA HABANA – SANTIAGO DE CUBA
30 Abril LA HABANA – MADRID 23:25 14:15+1
01 Maig MADRID – BARCELONA 17:30 18:45

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: