CROACIA i LJUBLJANA

Del 15 al 22 de maig de 2018

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada:  8 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 15 al 22 de maig de 2018                                                                              m
DIA 15/05   .- IGUALADA – BARCELONA – VENECIA – OPATIJA
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Tràmits d’embarcament i sortida amb el vol en direcció a Venècia . Assistència a l’aeroport i sortida en direcció a Croàcia fins arribar a Opatija, “La Reina del turisme” del país. Des de finals del s. XIX, Opatija ha estat el centre de salut d’hivern d’Europa Central. Avui en dia, hivern i estiu, Opatija es converteix en la perla més gran de la Badia de Kvarner. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 16/05    .- OPATIJA – PENISULA D’ISTRIA (PULA, POREC I ROVINJ ) – OPATIJA
Esmorzar i sortida en direcció a Pula, la ciutat portuària més gran d’Istria , a la punta sud de la península Croata. Visitarem l’amfiteatre romà del s. I, símbol de la ciutat i un dels més ben conservats d’Europa. Després de la visita emprendrem camí a Porec, centre turístic conegut per la seva Basílica Eufrasiana del s. VI Patrimoni de la Humanitat de la Unesco des de 1997. Dinar. Continuarem fins a Rovinj, població que evoca al romanticisme amb esplèndids monuments del renaixement venecià, monuments i esglésies barroques i el seu port antic. Visita i retorn a Opatija. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 17/05    .- OPATIJA – LJUBLJANA – ZAGREB
Esmorzar. Sortida en direcció a Ljubljana per realitzar la visita de la capital d’Eslovènia, durant la qual podrem veure la part antiga de la ciutat entre el castell i el riu Ljubljanica. Descobrirem una ciutat barroca on destaquen els seus ponts i les imponents façanes i decoracions de les seves esglésies. Dinar. A la tarda, continuació fins a Zagreb. Arribada i visita guiada de la capital croata. Visitarem la Fortalesa de la “Ciutat Superior”, el centre històric de la ciutat, l’Església de Sant Marc amb el seu sostre multicolor, el Teatre Nacional i la Universitat. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 18/05    .- ZAGREB – PLITVICE – ZADAR
Després d’esmorzar ens dirigirem al Parc Nacional Llacs de Plitvice, proclamat per la UNESCO Monument de la Natura i Patrimoni de la Humanitat el 1979. Les muntanyes amb boscos densos abracen 16 llacs d’aigües de color blau verdós, de diferents mides units per cascades i salts d’aigua. Visita del parc. Dinar en un restaurant dins del parc. A l’hora indicada, continuació de viatge fins a Zadar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 19/05   .- ZADAR – TROGIR
Esmorzar i visita guiada de la ciutat de Zadar, construïda en una península, que compta amb més de 3000 anys d’història. El seu centre històric està ple de monuments, esglésies com la de San Donato o Sant Crisódono i museus. Dinar i sortida en direcció a Trogir. A l’arribada realitzarem la visita d’aquesta preciosa vil•la medieval, que concentra tota l’Edat mitjana dàlmata en una ciutat-museu,dins els seus carrers de pedra s’han conservat palaus d’antigues families nobles,i en les esglèsies i edificis es presenta l’abundància del talent dels artistes que durant segles han provocat l’alegria als visitants i han sigut l’orgull dels deus amfitrions. Veurem la continuïtat entre els estils romànic, gòtic, renaixentista i barroc.Després de disfrutar d’aquesta meravallosa ciutat inscrita al Patrimoni Cultural de la Humanitat ens dirigirem a l’hotel .Sopar i allotjament.

DIA 20/05   .-TROGIR-SPLIT – DUBROVNIK
Esmorzar i visita panoràmica de Split, la segona ciutat amb més habitants del país, declarada Patrimoni de la Humanitat, on destaquem el seu port pesquer i base naval de l’Adriàtic, el seu casc antic, la Catedral, el Convent dels Franciscans, el Palau Dioclecià, que data del S. III i reformat a l’edat mitjana. Dinar i sortida,abans d’arribar a Dubrovnik ,parada al pintoresc poble de Ston,per degustar ostres fresques,avui la badia de Mali Ston és zona de naturalesa protegida,justament per la protecció i desenvolupament del cultiu d’ostres . A l’hora indicada, continuarem fins a la zona de Dubrovnik. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament .

DIA 21/05   .- DUBROVNIK
Esmorzar i visita amb guia local de Dubrovnik, ”La Perla de l’Adriàtic”, també declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Recorrerem la ciutat, una de les més boniques de l’Adriàtic, rodejada d’una gran muralla de 2 km., on visitarem el centre històric medieval amb el Monestir franciscà, la Catedral de Ntra. Sra., el Palau de Knezev Dvor, la farmàcia més antiga del món. Dinar. Tarda lliure per poder gaudir més intensament dels seus carrers replens d’edificis amb història ,com les seves esglésies, palaus d’estil renaixentista, muralles, panoràmiques, etc….. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 22/05   .- DUBROVNIK – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Dubrovnik per sortir en direcció Barcelona. Arribada, recollida de maletes i trasllat cap a les nostres terminals. Fi del viatge.

PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE :      1.639 €
SUPLEMENT HABITACIO INDIVIDUAL :               398 €
Assegurança opcional d’anul•lació 45 €

AQUEST PREU INCLOU: Trasllat de la nostra terminal a l’aeroport anada i tornada – Vol anada i tornada des de Barcelona – Totes les visites especificades a l’itinerari – Guia acompanyant de l’agència- Visites amb guia local (Pula, Porec, Rovinj, Ljubljana, Zagreb, Zadar, Trogir, Split i Dubrovnik ) – Visites indicades a l’itinerari – Entrades: amfiteatre de Pula; Basílica Eufrasiana a Porec; Parc Nacional de Plivitce: passeig en vaixell i Llac Kozjak en tren panoràmic ; Església de Sant Donato a Zadar; ; Catedral de Trogir; Catedral i Palau Dioclecià a Split; Palau del Rector i monestir franciscà a Dubrovnik;.Degustació d’ostres fresques i vi local – Totes les menjades especificades a l’itinerari ( 7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars ) – Hotels 4**** durant tot el circuit – Assegurança bàsica d’ assistència en viatge – Taxes d’aeroport (50€ aprox.)

NO INCLOU: Extres a l’ hotel – Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.

Nota: L’ Agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ ordre del recorregut de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total.
Aquest preu està subjecte a possibles variacions degut a l’augment de carburant, fluctuació de divises, increment d’impostos

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: