COSTA RICA

Del 10 al 20 d'agost de 2019

El Viatge:   Avio + Viatge segons programa – Guia acompanyant
Durada:   11 dies  amb totes les visites i Pensió Completa
Sortida:   Del 10 al 20 d’agost de 2019                                                              pol

Agost 10 IGUALADA / BARCELONA / SAN JOSÉ
Sopar
Trasllat des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol de línia regular destinació San José, via Bogotà. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Agost 11 SAN JOSÉ / TORTUGUERO
Pensió Completa
Trasllat amb autobús cap a Guápiles, passarem pel Parc Nacional Braulio Carrillo, dominat per altes muntanyes cobertes de densos boscos tropicals i nombrosos rius. Seguirem amb uns bots col·lectius per arribar al Lodge. Després del dinar, visita del poble de Tortuguero, que va ser fundat a la dècada de 1920, però no va rebre electricitat fins a 1980. Limita, d’una banda, amb el riu Tortuguero i, de l’altra, amb el mar Carib. Els pocs carrers al poble estan sense pavimentar i tenen un ample màxim d’1 metre. Allotjament.

Agost 12 TORTUGUERO
Pensió completa
Tour en bot, amb el nostre guia local, als canals del Parc Nacional Tortuguero (entrada). Aquest parc està situat a la costa nord-est de Costa Rica, a la zona més plana i més humida del país, està separada de l’oceà Atlàntic per una estreta franja de sorra. El seu aïllament el protegeix de les malifetes de la civilització. Al llarg dels seus canals pacífics, naturals o cavats per l’home, amb aigües tranquil·les i vorejats pel bosc, sovint veiem micos, perezosos, iguanes, caimans, tortugues i acolorides aus tropicals. Les platges de Tortuguero són el lloc més important al Carib occidental per a la implantació de tortugues verdes (de juliol a octubre). Passeig en els senders del lodge acompanyats d’un guia local. Després del dinar, tarda lliure. Allotjament.

Agost 13 TORTUGUERO / SARAPIQUI / ARENAL
Pensió completa
Retorn pels canals, una nova oportunitat d’observar l’extrema riquesa de la fauna i flora. Trasllat amb autobús cap a Sarapiquí. Visita de la plantació de margalló de donya Maria. Explicació del procés del margalló, visita de la plantació. Al final, esmorzar a base de margalló.Arribada a l’hotel i allotjament. A la nit gaudeixi de les aigües termals en un ambient íntim envoltat de bells jardins tropicals dominats pel volcà Arenal al fons. Tindrem l’oportunitat de nedar en diverses piscines “naturals” que la seves aigues s’han canalitzat i desemboquen en piscines que varien en temperatura i profunditat i alimenten una sèrie de cascades, tot enmig de bells jardins.

Agost 14 VOLCÀ ARENAL
Pensió completa
Trasllat amb autobús cap als ponts penjants. Caminada pels Ponts Penjants d’Arenal. En un curs d’uns 3000 metres, creuarà la selva per senders units entre si per 8 ponts fixos i 6 ponts penjants. La successió de senders i ponts li permet apreciar la flora d’aquesta selva tropical des d’una perspectiva diferent, des de les arrels fins al dosser.
Després del dinar, caminada pel sender Arenal 1968: passejarem pels senders del parc formats pels antics fluixos de lava de l’erupció de 1968. Tindrem unes boniques vistes al volcà Arenal. Allotjament.

Agost 15 VOLCÀ ARENAL / MONTEVERDE
Pensió completa
Trasllat amb autobús cap a Monteverde. Aquest lloc és conegut arreu del món per la seva bosc nuvolós que ha ajudat a promoure la reputació d’ecoturisme a Costa Rica. Monteverde, és la llar d’una gran quantitat de vegetació i vida silvestre. Farem el Don Joan Cofee Tour, la incorporació del tour de la xocolata a tour del cafè, és un factor diferencial, i el complement perfecte entre xocolata i cafè, així mateix és un contribuent al rescat de lo tradicional i cultural de Costa Rica. Dinar a les instal·lacions. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

Agost 16 MONTEVERDE
Pensió Completa
Visita a la reserva de Monteverde. Aquest espectacular parc de “Bosc Ennuvolat” és part d’un complex de reserva privada de 30.000 hectàrees. També es pot descobrir un jardí de colibrís, on diverses espècies d’aus deambulen lliurement per les menjadores per oferir-li un espectacle visual i sonor únic.
Tarda lliure per poder gaudir de les instal·lacions de l’hotel. Sopar en un restaurant de la zona. Allotjament.

Agost 17 MONTEVERDE / MANUEL ANTONIO
Pensió completa
Ruta cap al Pacífic cap a Manuel Antonio. Farem un tour en barca pel riu Tárcoles per observar una rica fauna d’aus (lapa vermella), i també els cocodrils que habiten al riu. Allotjament

Agost 18 MANUEL ANTONIO
Pensió completa
Visita del Parc Nacional Manuel Antonio: amb una superfície de 56.983 hectàrees, és un dels parcs més visitats del país. Manuel Antonio encanta amb la seva fauna fàcilment visible (micos, pumes, óssos rentadors, mandrosos, aus i molts altres petits mamífers i insectes), però especialment per les seves platges de sorra blanca, digna de postals.Tarda lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel. Allotjament.

Agost 19 MANUEL ANTONIO / SAN JOSE / BARCELONA
Esmorzar
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport a San José, per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Bogotà. Nit a bord.
Agost 20 BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Barcelona, trasllat fins a la terminal de sortida i fi dels nostres serveis.

  • Preu per persona en habitació doble:  3.570 €       (de 15 a 20 persones)
  • Preu per persona en habitació doble:  3.375 €       (de 20 a 25 persones)

 

  • Suplement habitació individual: 365 €

Serveis inclosos:

-Trasllats Terminal – aeroport de Barcelona – Terminal
-Guia acompanyant des de Barcelona
– Bitllet aeri, Barcelona / Sant Josep / Barcelona
– 09 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari de pensió completa segons itinerari
– Begudes incloses: suc de fruites i aigua filtrada disponible durant tots els àpats (a excepció del sistema begudes tot inclòs a la zona de Platja Tambor)
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Entrades al Parc Nacional Tortuguero i el Parc Nacional Racó de la Vella
– Regal de comiat
– Propines
– Taxes aèries
– Assegurança i bossa de viatge.

Serveis no inclosos

– Maleters
– Tot el que no estigui indicat a l’apartat anterior

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: