COSTA OEST Estats Units “California”

Del 7 al 19 d'agost de 2018

las vegas
El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada:  13 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 7 al 19 d’agost de 2018                                                                                  c

07 AGOST.   IGUALADA · BARCELONA · LOS ANGELES
Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament i sortida en el vol amb destinació a una ciutat europea. Arribada i connexió amb el vol de la mateixa amb destinació a Los Angeles. Després d’aterrar, recollirem l’equipatge i passar control de passaports ens traslladarem¡ a l’hotel. Sopar i allotjament.

08 AGOST.   LOS ANGELES
Esmorzar i sortida al matí farem una visita a les platges de Santa Monica, el moll, Promenade, Beverly Hills i després visitarem el centre de la ciutat mes gran de Califòrnia i la segona mes gran d’ Estats Units dividida en 80 barris que tenen la seva identitat i vida pròpia. Aquesta ciutat te els seus orígens a l’ any 1781 quan van establir-se famílies procedents de Mèxic. Anirem cap Bunker Hills, el Districte Financer, Parc Central, el Hollywood Bulevard amb el seu famós Passeig de la Fama, el Teatre Xino i també veurem el Teatre Dolby a on s’entregan el “Oscars” anualment. Dinar a un restaurant local. A la tarda tornada cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

09 AGOST.   LOS ANGELES · LAUGHLIN
Esmorzar a l’ hotel. Al mati sortirem per iniciar la nostre aventura per carreteres de l’oest americà i a travessar el desert de Mojave. Dinar en ruta. A la tarda arribarem a Laughlin als voltants del riu Colorado que divideix Nevada i Arizona . Sopar i allotjament a l’hotel.

10 AGOST.   LAUGHLIN · RUTA 66 · GRAN CANYON · FLAGTAFF
Desprès d’esmorzar sortida amb l’autocar utilitzant part de la Ruta 66 (històrica) tot fent una parada a Seligman per poder fer algunes fotografies d’aquest lloc llegendari . Dinarem i entrarem al Grand Canyon National, una de les set meravelles del mon. El parc Nacional del Gran Canyon es un lloc espectacular 320 Km. de llarg i de 16 a 25 Km d’ amplada. S’hi poden trobar estretes gorges amb parets de mes de 3000 peus, antics cons volcànics amb els seus rius de lava, espessos boscos, llacs cascades i una variada fauna i vegetació. El gran Canyon està travessat pel riu Colorado que va del vermell més intens a la mes amplia varietat de vers. Finalment arribarem a Flagtaff. Sopar i allotjament a l’ hotel.

11 AGOST.   FLAGSTAFF · MONUMENT VALLEY · PAGE · ANTELOPE CANYON- KANAB
Desprès d’esmorzar continuarem direcció al nord amb parada per dinar a Kayanta i continuar fins a Monument Valley que és una gran vall a l’oest dels Estats Units a la frontera del sud de Utah amb el nord d’Arizona, a prop dels Four Corners. La vall és dins de la reserva de la Nació Navajo, on contemplarem els paisatges amb aigua, sorra del desert i roques vermelles. Després seguirem fins a la població de Page, situada a la vora del Lake Powell, un llac artificial originat per la Glenn Canyon Dam i arribarem a Kanab. Sopar i allotjament.

12 AGOST.   KANAB · BRYCE CANYON · SANT GEORGE · LAS VEGAS
Desprès d’esmorzar deixarem Kanab i seguirem ruta cap Parc Nacional Bryce Canyon. Tot i el seu nom, el canyó Bryce no és pròpiament un canyó sinó una gran amfiteatre natural format per l’erosió i per una dotzena de barrancs que son un espectacle de color. Dinar en ruta . A la tarda continuarem cap a Sant George i Las Vegas . Aquest vespre farem una visita de la ciutat per veure l’ambient nocturn als voltants del casinos situats al carrer principal. Sopar i allotjament a l’hotel.

13 AGOST.   LAS VEGAS
Esmorzar a l’ hotel. Las Vegas també es coneguda de vegades com la “ciutat del pecat” (Sin City en anglès) a causa de la popularitat del joc i apostes legals, la disponibilitat de begudes alcohòliques a qualsevol hora del dia (com en tota Nevada), Dia dedicat a visitar aquesta dinàmica ciutat, es el parc de diversions per adults mes gran del mon. Tot a Las Vegas es a una escala grandiosa i espectacular. Dinar a un restaurant local . Sopar i allotjament a l’ hotel

14 AGOST.   LAS VEGAS · FRESNO
Esmorzar i sortida cap a l’àrea central de l’Oest de Californià passarem per Barsto i dinarem a un restaurant. A la tarda continuarem travessant camps d’agricultura i ganaderia i ciutats importants com Bakersfield i per la ruta 99 arribarem a l’hotel d’avui a Fresno. Sopar i allotjament.

15 AGOST.   FRESNO · CARMEL · MONTERREY · SILICON VALLEY · SAN JOSE · SAN FRANCISCO
Esmorzar i de bon matí sortirem en direcció al Oceà Pacífic fins arribar a Carmel, una ciutat de molt bon gust. Aquí tindrem l’oportunitat de passar per la Missió Franciscana de Carmel on descansen les restes de Fray Junipero Serra que va funda 21 missions durant la colonització de Californià amb el General Gaspar de Portola al 1762. Continuarem per les 17 Milles Drive i arribarem a Monterrey on dinarem . A la tarda seguirem cap a Silicon Valley i San Jose fins arribar a San Francisco. Sopar i allotjament a l’ hotel.

16 AGOST.   SAN FRANCISCO
Esmorzar a l’ hotel. Al mati visitarem la ciutat de San Francisco. Un dels grans tresors de Califòrnia, la ciutat mes lliberal i una de les mes boniques de Estats Units. Visitarem Nob Hills, Chinatown, Union Square, la Catedral, Plaça de l’Alamo amb les Cases Victorianes , Parc i Pont Golden Gate . Dinar . A la tarda agafarem el tramvia F per recórrer Market St. I baixarem a Union Square per visitar el Centre i agafar el famós Cable Car. Tornada a l’hotel. Sortirem a sopar al Pier 39. Allotjament a l’ hotel.

17 AGOST.   SAN FRANCISCO
Esmorzar a l’ hotel . Avui al matí anirem a visitar Muir Woods on trobar el bosc encantat de sequoies gegants i Sausalito, es una ciutat de l’area de la Badia de San Francisco al comptat de Marin. El nom significa Sauzalito petita arboleda de “sauces”. Dinar. A la tarda continuarem visitant la ciutat de San Francisco acompanyats pel nostre guia. Sopar de a comiat i allotjament a l’ hotel.

18 AGOST.   SAN FRANCISCO · CIUTAT EUROPEA
Esmorzar al hotel. Mati lliure. Dinar a un restaurant i a l’hora convinguda amb el nostre guia trasllat a l’aeroport per emprendre el vol de retorn amb destinació a una ciutat europea. Nit a bord.

19 AGOST.   CIUTAT EUROPEA · BARCELONA – IGUALADA
Arribada i connexió amb un vol de la mateixa Cia. amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat. Assistència i trasllat a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge donarem per acabat aquest viatge.

Preu per persona: 4.550€
Suplement habitació Individual: 900€
EL PREU INCLOU:
· Bitllet d’avió amb classe turista Barcelona – Los Angeles i San Francisco a Barcelona
· Circuit amb autocar
· Estada a regim d’allotjament i esmorzar a tots els hotels
· Dinars i sopars a restaurants locals
· Visites esmentades a l’itinerari
· Guia local per tot el circuit de parla hispana
· Guia acompanyant de la nostra agencia durant tot el viatge
· Taxes d’aeroports
· Trasllats Igualada – aeroport de Barcelona – Igualada
· ESTA d’entrada a Estats Units
· Assegurança de viatge
· Dossier especial pel grup
AQUEST PREU NO INCLOU
· Les despeses de caire personal (begudes, telèfon , bugaderia…) i en general, els serveis que no estiguin
especificats a l’itinerari
· Propines a guies i xofers locals
Nota: Per entrar a Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau consulteu-nos

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: