UA-100778660-1

COSTA OEST dels Estats Units

Del 18 al 29 de setembre de 2017

Sempre havíem somiat amb realitzar una ruta per la Costa Oest dels Estats Units, i per fi podrem fer el nostre somni realitat. I és que hi ha alguna cosa que “enganxa” quan visites Nord-Amèrica.
El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  12 dies
Dates:  Del  18 al 29 de setembre de 2017

Dia 1er.- IGUALADA – BARCELONA – LOS ANGELES
Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament i sortida en el vol amb destinació a una ciutat europea. Arribada i connexió amb el vol de la mateixa amb destinació a Los Angeles. Després d’aterrar, recollirem l’equipatge i passar control de passaports ens traslladarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2n.- LOS ANGELES – LAUGHLIN
Esmorzar a l’ hotel. Al matí farem una visita a la ciutat mes gran de Califòrnia i la segona mes gran d’ Estats Units dividida en 80 barris que tenen la seva identitat i vida pròpia. Aquesta ciutat te els seus orígens a l’any 1781 quan van establir-se famílies procedents de Mèxic. Anirem cap el barri xinès el Hollywood Bulevard amb el seu famós Passeig de la Fama, en acabar seguirem cap a l’àrea comercial de Beverly Hills on destaca el carrer Rodeo Drive i on es troben les boutiques amb les millors firmes internacionals, però Beverly Hills s’ha fet famosa pels actors i gent coneguda que hi viu. Dinar a un restaurant local. A la tarda sortirem cap a Laughlin. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 3è.- LAUGHILIN –RUTA 66 – GRAN CANYON – FLAGTAFF
Desprès d’esmorzar sortida amb l’autocar utilitzant part de la Ruta 66 (històrica) tot fent una parada a Seligman per poder fer algunes fotografies d’aquest lloc llegendari . Dinarem i entrarem al Grand Canyon National, una de les set meravelles del mon. El parc Nacional del Gran Canyon es un lloc espectacular 320 Km. de llarg i de 16 a 25 Km d’ amplada. S’hi poden trobar estretes gorges amb parets de mes de 3000 peus, antics cons volcànics amb els seus rius de lava, espessos boscos, llacs cascades i una variada fauna i vegetació. El gran Canyon està travessat pel riu Colorado que va del vermell més intens a la mes amplia varietat de vers. Finalment arribarem a Flagtaff. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 4è.- FLAGSTAFF – MONUMENT VALLEY – PAGE – KANAB
Desprès d’esmorzar continuarem direcció al nord amb parada per dinar a Kayanta i continuar fins a Monument Valley que és una gran vall a l’oest dels Estats Units a la frontera del sud de Utah amb el nord
d’Arizona, a prop dels Four Corners. La vall és dins de la reserva de la Nació Navajo, on contemplarem els paisatges amb aigua, sorra del desert i roques vermelles. Després seguirem fins a la població de Page,
situada a la vora del Lake Powell, un llac artificial originat per la Glenn Canyon Dam i arribarem a Kanab. Sopar i allotjament.

Dia 5è.- KANAB – BRYCE CANYON – SANT GEORGE – LAS VEGAS
Desprès d’esmorzar deixarem Kanab i seguirem ruta cap Parc Nacional Bryce Canyon. Tot i el seu nom, el canyó Bryce no és pròpiament un canyó sinó una gran amfiteatre natural format per l’erosió i per una dotzena de barrancs que son un espectacle de color. Dinar en ruta . A la tarda continuarem cap a Sant George i Las Vegas . Aquest vespre farem una visita de la ciutat per veure l’ambient nocturn als voltants del casinos situats al carrer principal. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6è. LAS VEGAS
Esmorzar a l’ hotel. Las Vegas també es coneguda de vegades com la “ciutat del pecat” (Sin City en anglès) a causa de la popularitat del joc i apostes legals, la disponibilitat de begudes alcohòliques a qualsevol hora del dia (com en tota Nevada), Dia dedicat a visitar aquesta dinàmica ciutat, es el parc de diversions per adults mes gran del mon. Tot a Las Vegas es a una escala grandiosa i espectacular. Dinar a un restaurant local . Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 7è.- LAS VEGAS – DEATH VALLEY – BISHOP /MAMMOTH LAKES
Esmorzar i sortida cap el Parc Nacional de la Vall de la Mort, una zona extremadament àrida, amb visita a Sabrinsky Wiew Point i Furnace Creek a 150 mts baix el nivell del mar. Dinar . i continuarem cap a l’Alta Serra Nevada fins a Mammotk Lakes. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 8è.- BISHOP/MAMMOTH LAKES – YOSEMITE – MODESTO/WESTLEY
Esmorzar i de bon matí sortirem per anar a visitar el Parc Nacional de Yosemite on contemplarem les vistes impactant de la vall : les parets granítiques de Half Dome i el Càpita i el famós Glacier Point de 2199 m d’alçada. Aquest parc amb una extensió de 3080 km2, es el mes famós de Califòrnia i ens ofereix unes esplèndides vistes de les imponents Serres Altes, Yosemite ens ofereix prats, boscos, llacs, cascades,
gorges, valls, flors silvestres, ocells, cérvols i óssos… en definitiva un espectacle inoblidable. Dinarem i a la tarda seguirem fins a Modesto. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 9è.- WESTLEY – SAN FRANCISCO
Esmorzar a l’ hotel. Al mati continuarem fins a San Francisco. Un dels grans tresors de Califòrnia, la ciutat mes lliberal i una de les mes boniques de Estats Units. Visitarem el Golden Gate, obert el 1937 i que apart d’haver estat el pont mes llarg fins el 1964 s’ha convertit en un símbol de la ciutat Sausalito . Dinar. i el port de pescadors amb el Pier 39. Sopar típic xines. Allotjament a l’ hotel.

Dia 10è.- SAN FRANCISCO
Esmorzar a l’ hotel . Avui al matí continuarem visitant la ciutat amb visites a City Hall, Grace Cathedral, Nob Hill, Chinatown, Alamo Square , Cases Victorianes, Twin Peaks, Castro, Mision Dolores, Barri Hippie i Union Square. Dinar. A la tarda continaurem visitant la ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar de despedida i allotjament a l’ hotel.

Dia 11è.- SAN FRANCISCO – CIUTAT EUROPEA
Esmorzar al hotel. Mati lliure. Dinar a un restaurant i a l’hora convinguda amb el nostre guia trasllat a
l’aeroport per emprendre el vol de retorn amb destinació a una ciutat europea. Nit a bord.

Dia 12è.- CIUTAT EUROPEA – BARCELONA – IGUALADA
Arribada i connexió amb un vol de la mateixa Cia. amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del
Prat.  Assistència i trasllat a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge.

Preu per persona: 3980,-Euros
Suplement hab. Individual 900,- Euros

Aquest preu inclou:
Reunió prèvia a la sortida
Bitllet d’avió amb classe turista Barcelona – Los Angeles i San Francisco a Barcelona
Circuit amb autocar
Estada a regim d’allotjament i esmorzar a tots els hotels
Dinars i sopars a restaurants locals
Visites esmentades a l’itinerari
Guia local per tot el circuit de parla hispana
Guia acompanyant de la nostra agencia durant tot el viatge
Taxes d’aeroports
Trasllats Igualada – aeroport de Barcelona – Igualada
ESTA d’entrada a Estats Units
Assegurança de viatge
Dossier especial pel grup

Aquest preu No inclou:
Les despeses de caire personal (begudes, telèfon , bugaderia…) i en general, els serveis que no estiguin
especificats a l’itinerari
Propines a guies i xofers locals

Nota: Per entrar a Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de
l’autorització ESTA. Si us plau consulteu-nos

gran canyo eeuu las vegas eeuu 1

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: