Contrastos de JAPÓ

Sortida en Grup: del 8 al 18 d'octubre de 2021

Viatge de 11 dies amb Guia acompanyant + Avió + Totes les visites + Mitja pensió + Hotels ****

3.745 €

Dia 01 / VIE. Octubre 8. Barcelona – Zurich – Tòquio.
Sortida d’Igualada cap a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarc per agafar el vol amb destinació Tòquio de la companyia Swiss, via Zuric. Nit a bord.

Dia 02 / SAB. Octubre 9. Tòquio
Tòquio Benvinguts al Japó! Després dels seus tràmits de frontera i duana , farem el trasllat cap al nostre Hotel. A mitja tarda, sortirem per començar a introduir-nos en aquest fascinant país, anant amb metro (bitllets inclosos) a la zona de Shinjuku. Farem una passejada fins al nostre restaurant per descobrir aquesta zona que compta amb un gran ambient nocturn. Sopar de benvinguda. Al finalitzar, farem el retorn a l’hotel de nou amb metro acompanyats pel nostre guia. Allotjament.

Dia 03 / DOM. 10 oct. Tòquio.
Esmorzar a l’hotel. Al matí una llarga visita amb el nostre guia d’unes cinc hores en aquesta impressionant ciutat. La frenètica activitat, els barris ultramoderns, conviuen amb unes zones carregades de pau. Breu parada al Temple de Zojoji per fotografiar la imatge més bonica de la Torre de Tòquio. Destaquen els centenars i centenars de Jizos, deïtats en pedra guardianes dels nens als quals es col·loquen barrets de llana, pitets i molinets de vent. A continuació, anirem cap la famósa Cruïlla de Shibuya, encreuament de què es diu és el més abarrotat de el món. Seguim cap al Temple de Meiji dedicat als esperits l’emperador Meiji i la seva dona. Continuem amb el nostre bus per l’elegant carrer de Omotesando Vorejarem la part més bonica de el Palau Imperial i dels jardins. Parada per visitar el famós Pont de Nijubashi. Travessarem el barri d’Akihabara, la «Ciutat Elèctrica» ?el centre de l’Manga i Anime japonès; passarem al costat de l’Kokugikan, l’estadi de Summe, l’esport japonès. Acabarem la nostra visita a Asakusa, visitant el temple Sensoji i el famós carrer Nakamise. Dinar inclòs en un restaurant local. Tarda lliure. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 04 / LUN. 11 oct. Tòquio- Muntanya Fuji- Kawaguchiko.
Esmorzar. Avui viatgem cap a la zona de la Muntanya Fuji. Bonics paisatges en la nostra ruta. Coneixerem primer el Arakurayama Sengen Park, amb les seves pagodes, des d’aquí s’aprecien les millors i més conegudes vistes sobre la Muntanya Fuji. Després, seguim a Kawaguchiko, idíl·lica ciutat de petites cases, flors i muntanyes al costat del seu llac. Coneixerem a l’arribar al Santuari Fuji Sengen, en aquest lloc màgic, entre alts arbres, començava tradicionalment el camí / pelegrinatge cap a la muntanya.  Donarem les gràcies al santuari per poder visitar aquest lloc carregat de màgia. Després d’això incluim un bonic passeig en vaixell al llac de Kawaguchiko. Posteriorment emprenem la pujada cap a la Muntanya Fuji per la carretera que ens porta fins a la «cinquena estació» entre espectaculars boscos i vistes arribem a l’alçada de 2305 metres. Retorn a Kawaguchiko, i encara tindrem temps per passejar al costat del seu llac. Ens allotjarem en un Ryokan (hotels tradicionals japonesos), gaudeixi del seu onsen (bany públic). Sopar i Allotjament.

Dia 05 MAR. 12 oct. Kawaguchiko-Iyasi no Sato Nenba-Toyota- Kyoto.  Esmorzar. Al matí, seguint la carretera que contorneja llacs coneixerem Iyashi No Sato Nenba, aquest petit poble va ser destruït per un cicló el 1966, posteriorment va ser recuperat com un museu a l’aire lliure-poble tradicional de les muntanyes. Les seves cases típiques s’han transformat en botigues d’artesanies, restaurants, museus tradicionals. Admirem després Les Cataractes de Shiraito, considerades unes de les més belles del Japó, amb una caiguda d’aigua de 20 metres. Seguim posteriorment a la regió de Nagoya, incloem l’entrada a el Museu Toyota, un lloc imprescindible per als amants dels automòbils. Continuació a Kyoto, arribada, temps lliure. Sopar i Allotjament a l’Hotel.

Dia 06 / MIE. 13 oct. Kyoto.
Esmorzar. Estarem tot el dia a la ciutat que va ser capital del Japó des de l’any 794-1868 acollint la seu de la cort Imperial. Aquesta ciutat, durant la segona guerra mundial, va ser l’única gran ciutat japonesa que no va ser bombardejada, per tal motiu conserva el seu riquíssim patrimoni artístic; a Kyoto es va signar el 1997 el protocol que busca limitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Inclourem una visita dels principals punts de la ciutat. Durant la visita coneixerem Arashiyama, veurem el Pont Togetsukyo, que significa pont que creua la Lluna, des d’on es pot admirar un panorama meravellós. Visitarem Tenryuji, un dels Cinc grans temples Zen de Kyoto, Patrimoni de la Humanitat de l’UNESCO, passejarem després pel seu místic bosc de bambú. Coneixerem el meravellós santuari sintoista de Fushimi Inari; el Palau Imperial i el temple de Kinkakuji, «el pavelló d’or» amb els seus magnífics jardins (l’ordre dels punts visitats pot modificar). Després d’això tindrem un temps abans de fer una passejada per Gion, el tradicional barri ple de vida i popular per les seves Geishas. Temps lliure. Sopar i Allotjament a l’Hotel.

Dia 07 / JUE. 14 oct. Kyoto- Nara- Osaka.
Esmorzar. Sortim a Nara, visitarem Todaiji, magnífic temple budista construït al 752, destaca el Buda gegant i li resultarà deliciós poder fotografiar-lo, acariciar i alimentar els cervatells que passegen pel seu parc. Dinar inclòs en un restaurant local. Després d’això sortirem a conèixer el temple budista de Horyuji, patrimoni de la humanitat, un complex que reuneix seminari, monestirs i temples, el seu principal temple pagoda és un dels més antics edificis de fusta que es conserven al món, és considerat el temple budista més antic de Japó i és un important lloc de culte. Continuació a Osaka, arribada al començar la tarda. Estada en aquesta moderna ciutat, la segona de Japó. Farem una passejada per Dotonbori, barri ple de llums i activitat a la nit. Allotjament a l’Hotel.
Nota: A la primavera i hivern amb freqüència la ruta de pujada a la Muntanya Fuji està
tancada per neu o altres motius climatològics; en aquestes dates arribarem fins al punt que
estiguem autoritzats

Dia 08 / VIE. 15 oct. Osaka – Engyo-JI Himeji- Okayama.
Esmorzar. Sortirem cap a la Muntanya Shosa, on es troba el complex de temples de Engyoji amb una història de més de 1000 anys aquí va ser rodada la pel·lícula de «l’últim Samurai». Pujada a teleferic. Després coneixerem Himeji, inclosa l’entrada al seu immens castell que ens mostra l’arquitectura dels castells Japonesos. Dinar inclòs en un restaurant local. Continuem Okayama, visitarem Korakuen, un dels més bells jardins de Japó, amb els seus llacs, cascades i tradicionals casa de te. Allotjament a l’Hotel.

Dia 09 / SAB. 16 oct. Okayama- Kurashiki- Hiroshima- Itsukushima- Hiroshima.
Esmorzar. Sortirem a Kurashiki, ciutat amb un centre històric molt ben conservat. Temps per passejar en aquesta població amb la seva atmosferaque ens recorda passat. Seguim ruta a Hiroshima, ciutat tristament coneguda pel bombardeig atòmic que va patir el 1945 que va destruir completament la ciutat; passejarem pel Memorial de la Pau, la cúpula de la bomba i visitarem l’impressionant Museu de la Pau. Després de la guerra buscarem la pau embarquem en un ferri cap a l’illa «on conviue homes i Déus», amb el santuari d’Itsukushima dedicat a la guardiana dels mars, construït parcialment sobre el mar. Temps per visitar el temple, passejar pel seu bonic centre. Retorn al nostre hotel a Hiroshima. Sopar i Allotjament.

Dia 10 / DOM. 17 oct. Hiroshima – Tòquio.
Esmorzar. Trasllat a l’estació per agafar el Tren Bala amb destinació a Tòquio. En quatre hores cobrim els 800 quilòmetres que separen les dues ciutats. Arribada a Tòquio sobre les 14:00 hores. Trasllat a l’hotel. Tarda lliure per poder gaudir d’aquesta ciutat. Sopar i Allotjament.

Dia 11 / LUN. 18 oct. Tòquio – Zuric – Barcelona – Igualada.
Esmorzar. A l’hora indicada i després de l’esmorzar trasllat a l’aeroport de Narita per agafar el vol amb destinació Barcelona, ?via Zurich en vol de Swiss. Arribada a Barcelona i trasllat a la nostra ciutat. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

Grup Mínim de 20 passatgers
Preu per persona en Hab. Doble:    3.745 €
Suplement en Hab. Individual:           830 €
Suplement amb Grup un mínim de 10 persones: 88 €
EL PREU INCLOU:
Trasllats Igualada-Aeroport-Igualada
Recorregut en autocar amb guia de parla hispana, assegurança bàsica de viatge i bufet
d’esmorzar. Inclou trasllat d’arribada i de sortida.
Vols amb la companyia Swiss en classe turista en els trams BCN / ZRH / TYO / ZRH /
BCN. Taxes aèries incloses en el preu. Subjectes a variacions en les taxes en el moment de
l’emissió de la reserva.
Vaixell: Llac de Kawaguchico.
Visita Panoràmica en: Tòquio, Kyoto. Trasllat Nocturn: Shinjuku a Tòquio, Barri
tradicional de Gion a Kyoto, Dotonbori a Osaka. Entrades: Metro, Temple Zojoji, Temple
Meiji, Temple Sensoji a Tòquio, Arakurayama Sengen Park a Mont Fuji, Santuari Fuji
Sengen a Kawaguchiko, Poble museu en Iyasi No Sato Nenba, Museu Toyota, Temple de
Tenryu-ji, Bosc de bambú de Arashiyama , Santuari Fushimi Inari, Palau Imperial, Temple
de Kinkaku-ji a Kyoto, Temple de Todai-ji i Temple de Horyu-ji a Nara, Castell, Temple
Engyo-ji a Himeji, Jardins de Korakuen a Okayama, Temple Itsukushima, Museu Memorial
de la Pau a Hiroshima. Ferry: Hiroshima – Miyajima. Funicular: Muntanya Shosa a Himeji.
Tren Alta Velocitat: Hiroshima – Tòquio.
Mitja pensió: tots els dies. Acompanyant de Europamundo des de Barcelona.
Visites i règim alimentari segons vénen indicades a l’itinerari. Camió per al trasllat de
maletes de Hiroshima a Tòquio.
EL PREU NO INCLOU:
Qualsevol tipus de visita que no estigui esmentada com inclosa en l’itinerari. Begudes en
els àpats. Serveis privats tals com trucades de telèfon, bugaderia, etc. Règim alimentari
diferent a l’esmentat en la cotització.
Obligatori passaport electrònic amb validesa mínima 6 mesos data de tornada.
Qualsevol altre servei no especificat com «inclòs”ELS HOTELS:

Tokio: SHINAGAWA PRINCE HOTEL (****);
Kawaguchiko: HOTEL MIFUJIEN (****);
Kioto: NEW MIYAKO HOTEL (****);
Osaka: HINODE OSAKA (****);
Okayama: HOTEL ANA CROWNE PLAZA (****);
Hiroshima: HOTEL ANA CROWNE PLAZA (****);
Tokio: SHINAGAWA PRINCE HOTEL (****);
ELS VOLS:

08 oct.– Barcelona – Zurich LX 1953 09:40-11:30
08 oct.–Zurich – Narita LX 160 13:00-07:40+1
18 oct.–Narita – Zurich LX 161 10:25-15:35
18 oct-–Zurich – Barcelona LX 1956 17:30-19:15

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: