CIUTATS PATRIMONI DE LA HUMANITAT en autocar

Sortida: 2 d'octubre de 2021

Viatge de 7 dies en autocar - Guia acompanyant + Totes les visites + Pensió completa amb begudes

des de 1.230 €

DIA 2 oct.. IGUALADA  – CONCA
Sortida en autocar en direcció a la regió muntanyenca de Conca. Dinar en ruta. Arribada  i visita panoràmica del casc antic de la ciutat, la riquesa monumental del qual va aconseguir que fos declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Destaquen les cases penjades, conjunt d’edificacions suspeses sobre la falç del riu Huécar; la monumental plaça Major i la catedral. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3 oct.. CONCA – ALCALÁ DE HENARES – SEGOVIA
Esmorzar i recorregut fins a Alcalá de Henares, ciutat Patrimoni de la Humanitat i bressol de Cervantes. Visita incloent-hi l’entrada a la Universitat, considerada la primera ciutat universitària planificada en l’Edat Moderna. Dinar i sortida cap a Segovia, una altra de les ciutats inscrites en el patrimoni de la UNESCO. Arribada i visita de la ciutat per conèixer els seus llocs més emblemàtics, com són l’aqüeducte romà; la catedral de Santa Maria, coneguda com “la dama de les catedrals” per les seves dimensions; l’alcàsser, una de les fortaleses més representatives de Castella; i la plaça Major. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4 oct.. SEGOVIA – ÁVILA – SALAMANCA
Esmorzar i sortida cap a Ávila, ciutat també inclosa en el llistat del Patrimoni de la Humanitat, coneguda per la seva muralla, que amb una longitud de 2.516 m, es troba en perfecte estat de conservació i protegeix un valuós conjunt d’esglésies i palaus renaixentistes. Dinar i recorregut fins a Salamanca. Visita panoràmica per conèixer la població, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1988 i considerada una de les més belles d’Espanya. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5 oct.. SALAMANCA – CÁCERES
Esmorzar i continuació de la visita del casc històric de Salamanca, el conjunt monumental del qual compta amb la Universitat més antiga del país. Entrades incloses a la Universitat de Salamanca, a la catedral Vella i a la catedral Nova. Dinar. Trasllat a Cáceres i visita de la ciutat, pertanyent al llistat de la UNESCO des de l’any 1986 gràcies a un bell conjunt monumental tancat entre muralles en el qual destaca la cocatedral, la torre de Bujaco, diversos palauets i el call jueu. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6 oct.. CÁCERES – MÉRIDA – TOLEDO
Esmorzar. Recorregut fins a Mérida, ciutat que ofereix un dels conjunts romans més rellevants d’Europa. Del seu impressionant conjunt arqueològic, declarat Patrimoni de la Humanitat, cal destacar el Teatre i l’Amfiteatre, el Circ o el pont romans. Entrades incloses a el Museu Nacional d’Art Romà i a el Teatre Romà. Dinar. A la tarda, sortida cap a Toledo. Arribada, sopar i allotjament.

DIA 7 oct.. TOLEDO (ARANJUEZ)
Esmorzar. Pel matí, visita a peu de Toledo, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1986. Recorregut a través dels estrets carrers del barri jueu i entrada a l’Església de Sant Tomé, a la que es podrà contemplar el quadre “L’enterrament del Comte Orgaz” d’El Greco. També s’accedirà a la Sinagoga de Santa Maria la Blanca, considerada el millor exemple d’art almohade d’Espanya. Dinar. Per la tarda, trasllat a Aranjuez per tal de visitar el Palau Reial d’Aranjuez, residència de primavera dels reis d’Espanya des de finals de la dècada de 1800. Retorn a Toledo. Sopar i allotjament.

DIA 8 oct.. TOLEDO – TEROL – IGUALADA
Esmorzar i recorregut fins a Terol. Dinar i breu passejada pel seu centre històric, inclòs al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO gràcies al seu sorprenent llegat mudèjar. Continuació del viatge de tornada. Arribada i final del viatge.

PREU PER PERSONA:

MÍNIM 15 persones
MÍNIM 20 persones
MÍNIM 24  persones
EN HABITACIÓ DOBLE 1.460€ 1.305€ 1.230€
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL 195€ 195€ 195€
ELS NOSTRES PREUS INCLOUEN
• Recorregut en autocar amb expert guia

• 6 nits d’allotjament en hotels 3* / 4*.
• 6 esmorzars, 7 dinars i 6 sopars (aigua i vi inclosos als àpats / resta de begudes no incloses).
• Visites i entrades: Cuenca, Alcalá de Henares amb entrada a la Universitat, Segovia, Ávila, Salamanca amb entrades a la Universitat i a la Catedral Vella i Nova, Cáceres, Mérida amb entrades al Museu Nacional d’Art Romà i al Teatre Romà, Toledo amb entrades a l’Església de Sant Tomé i a la Sinagoga de Santa Maria la Blanca, Palau Reial d’Aranjuez i passeig pel centre històric de Teruel.
• Guies locals de mig dia a Salamanca, Toledo i Mérida.
• Assegurança mèdica i de cancel·lació
• Propines

ELS NOSTRES PREUS NO INCLOUEN
• Extres als hotels.

• Maleters.
• Qualsevol servei no detallat amb anterioritat.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: