CIRC DU SOLEIL a Andorra “Cap de setmana”

Dies 14 i 15 de juliol de 2018

El Viatge:  Autocar  +  Pensió completa + Entrada al CIRQUE DU SOLEIL
Durada:  2 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Dies 14 i 15 de juliol  de 2018                                                  

Dissabte, 14 de Juliol
IGUALADA · PONS · ANDORRA
Sortida pel matí en direcció a Cervera i Pons I per Oliana i la Seu d’Urgell i arribada al Principat d’Andorra. Començarem per fer una parada en uns grans magatzems d’Andorra la Vella/Les Escaldes per a tot aquell que vulgui comprar. Tot seguit, ens traslladarem a l’hotel. Acomodació. Dinar. Tarda lliure per comprar o per donar un volt per Les Escaldes i Andorra la Vella . Sopar. Després del sopar, ens traslladarem al Parking del Parc Central d’Andorra la Vella on esta ubicat a l’aire lliure el recinte del Cirque du Soleil (aforament per 5.000 persones; 3.000 dempeu i 2.000 assegudes en grades cobertes) Acomodació en les places assegudes (grades). Inici de l’espectacle Scalada “STELAR” inspirat en Un viatge a un futur imginari. Un cop finalitzat l’espectacle ,aprox. una hora de durada, tornada a l’hotel. Allotjament .

Diumenge, 15 de Juliol
ANDORRA · EXCURSIÓ MATINAL · VIATGE DE TORNADA
Esmorzar i sortida per realitzar una excursió per algun dels llocs meravellosos que podem trobar a les Valls del Principat d’Andorra. A l’hora indicada, tornarem a l’hotel on ens espera el dinar . A primera hora de la tarda, iniciarem el viatge de tornada cap a la nostra ciutat.

Preu per persona hab. doble :      150 Euros
Preu 3ra. i 4ta. persona :               138 Euros
Preu Nens de 6 a 12 anys :            120 Euros
Preu Nens de 2 a 5 anys :                75 Euros
Sup. Habitació Individual:              25 Euros

HOTEL PANORAMA ****

Amb una privilegiada ubicació, al centre comercial d’Andorra a 300 metres de Caldea, l’Hotel Panorama 4**** ofereix 173 habitacions amb unes línies modernes i acollidors espais per a garantir el benestar total. El grup estarà allotjat a les habitacions privilege, totalment reformades i equipades amb TV LCD, telèfon, escriptori, zona d’estar, parquet, banyera, assecador, etc …l’Hotel Panorama disposa d’una piscina climatitzada, de jacuzzi i saunes des d’on podrà contemplar vistes privilegiades cap als Pirineus.

INCLOU: Transport en autocar modern i confortable  –  Guia acompanyant  –  Hotel Panorama 4**** a Les Escaldes .  Allotjament en habitacions Privilege  –  El servei alimentari que s’especifica en el programa de viatge.  –  Inclou ;  1 esmorzars, 2 dinars i 1 sopar.  –  Vi i aigua en tots els dinars i sopars  – Entrada de pagament seient numerat en graderia al nou espectacle STELAR del Cirque du Soleil  –   Visites i excursions segons el programa de viatge  –  Assegurança basica de viatge.

NO INCLOU: Qualsevol servei que no estigui clarament indicat o detallat en l’apartat «El Preu inclou». 

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: