UA-100778660-1

Cap d’Any a “DUBAI i Emirats”

Del 27 de desembre al 3 de gener de 2018

Viatjar a Dubai pot ser una excel·lent decisió per gaudir de les teves properes vacances. Una ciutat que ha crescut moltíssim en els últims anys adaptant-se a les necessitats dels viatgers i que ofereix una llarga llista de coses per fer. El turisme a Dubai és un de les principals pilars de la seva economia; de fet, cada dia arriben milers de viatgers de tot el món amb ganes de conèixer els seus altíssims gratacels, gaudir de les seves platges i conèixer de prop la història d’aquest estat dels Emirats.

El Viatge:  Avió  + Pensió completa + Guia acompanyant + Visites
Durada:   8 dies
Dates:  Del 27 de desembre al 3 de gener de 2017
Dimecres , 27 de Desembre
IGUALADA–  AEROPORT BARCELONA – DUBAI
Sortida d’Igualada, per anar a l’aeroport de Barcelona . Presentació a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia . Sortida del vol regular amb destinació a Dubai (Emirats Àrabs Units). Nit a bord de l’avió.

Dijous , 28 de Desembre
DUBAI – VISITA CIUTAT DE DUBAI I SOPAR – CREUER DHOW
| Pensió completa
Arribada i allotjament. Després del esmorzar sortirem per realitzar la visita de Dubai. Comencem la visita en Deira on pasarem pels zocos més importants, com el de les espècies o el més famós, el soc de l’or. Continuarem per visitar el Museu de Dubai, dins de la fortalesa Al-Fahidi. Seguirem cap a Jumeirah, on veurem la Mesquita de Jumeirah i els impressionants complexos hotelers de la zona (parada per realitzar fotos de l’hotel Burj Al Arab, l’únic hotel de 7* del món). Arribem a la illa artificial Palm Island, on veurem les increïbles infraestructures creades sobre el mar. Per acabar la visita ens dirigirem al Dubai Mall, un gran centre comercial des del qual podrem observar l’edifici més alt del món, Burj khalifa, (opcionalment es podrà entrar a l’interior). A la tarda-nit es realitzarà un sopar en un creuer Dhow, vaixell construït en fusta tradicional, on navegarem al llarg de la cala tot escoltant música tradicional. Allotjament.

Divendres , 29 de Desembre
DUBAI – FUJAIRAH – DUBAI
| Pensió Completa
Sortida cap a un altre dels set Emirats Arabs Units ; el de Fujairah, molt conegut per les seves aigües cristal•lines. Realitzarem una visita panoràmica, on destaca el seu Fort, l’única fortalesa en la costa durant diversos segles. A hora convinguda retorn a Dubai. Allotjament.

Dia 4. Dissabte, 30 de Desembre
DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
| Pensió Completa
Sortida per realitzar l’excursió de dia complet a Abu Dhabi amb dinar inclòs. Comencem l’excursió amb un trajecte de dues hores amb cotxe des de Dubai, passant pel port de Jebel Ali, el més gran fet per l’home, Parada per a fotos en el Residence Jazirra , exresidència del Xeic Zayed, on podrem admirar la mesquita de Sheikh Zayed, una de les més grans del món, així com la tomba. Recorrerem la Corniche Road, que es compara amb Manhattan a Nova York. Breu parada per realitzar fotografies del Emirates Palace Hotel. Continuació cap a la zona d’Al Batin, on es troben els palaus de la Família Real i Marina Mall. Retorn a Dubai. Allotjament a l’hotel.

Diumenge, 31 de Desembre
DUBAI – SHARJAH – DUBAI
| Pensió Completa
Visitarem un altre dels Emirats Àrabs: Sharjah, per la seva proximitat a Dubái, els seus límits es confonen inevitablement. Encara que històricament va ser la ciutat més important de la zona. Els 17 museus amb els quals explica Sharjah fan que estigui considerada per la Unesco com la Capital Cultural del Món Àrab. Tarda lliure per poder preparar-se per acomiadar l’any. Allotjament.

Dilluns, 1 de Gener 2018
DUBAI – EXCURSIÓ AL DESERT AMB LAND CRUISES
| Pensió Completa
Matí lliure. A mig dia sortida per realitzar una visita al desert. Aquesta excursió es realitza en Land Cruises (6 persones per cotxe). Es realitzarà un trajecte per dunes de sorra. Podrà fer unes fotos úniques de la posta de sol. Una vegada que comença a fosquejar, ens dirigirem al nostre campament en el desert per gaudir d’un típic sopar beduí. Després del sopar, una ballarina ens mostrarà l’antic art de la Dansa del Ventre. Retorn a l’hotel i allotjament.

Dimarts, 2 de Gener 2018
DUBAI
| Pensió Completa
Dia lliure per poder gaudir de la ciutat, les seves nombroses botigues. Allotjament a l’hotel.

Dimecres, 3 de Gener 2018
DUBAI – VIATGE DE TORNADA
| Esmorzar
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport, per sortir en vol regular amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllats a les nostres terminals de sortida d’Igualada. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona de 20 a 25 viatgers:   2.625 €
Preu per persona de 15 a 19 viatgers:    2.770 €
Suplement hab. Individual:                          895 €
Taxes d’Aeroport (Aprox.) :                         300 €
Assegurança de cancel.lacio :                        50 €
.

Els Hotels previstos del circuit ( o de similar característiques)

DUBAI     Somewhere Tecom 4****

El Preu Inclou:

Guia acompanyant des de Barcelona
Bitllet aeri. Barcelona/Dubai/Barcelona amb Emirates
Trasllats amb asistencia de parla castellana
7 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars .
Pensió completa segons itinerari de viatge (Sopar de Cap d’Any)
Visites com s’indica en l’itinerari de viatge.
Sopar i regal d’acomiadament
Assegurança de viatge.

No Inclou:

Les taxes aèries.
Les Propines ni els maleters.
Qualsevol beguda en els menjars.
Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”. No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofertat pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: