CANADÀ OEST “Les Rocalloses”

Del 2 al 13 de juliol de 2018

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada:  12 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 2 al 13 de juliol de 2018                                                                                  c

02 JULIOL.   IGUALADA · BARCELONA · CALGARY
Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona i tràmits d’embarcament en el vol de línia regular amb destinació a Calgary, ciutat que en els seus orígens fou un fort de la Policia Muntada del Canadà. En aterrar recollirem les maletes, assistència de la Cia. Dominion Tours que ens portarà a l’hotel. Sopar i allotjament.

03 JULIOL.   CALGARY · BANFF
Després d’esmorzar farem un recorregut panoràmic de la ciutat amb els seus moderns edificis. Aquesta ciutat és la famosa capital del món “cowboy” i compte amb autèntiques boutiques vaquers i el Heritage Park que explica l’història de la provincial i l’impacta que ha causat l’arribada del tren i l’indústria petroliera. Dinar. Després continuarem per la carretera transcanadiense al Park Nacional de Banff. Visitarem el Llac Minnewanka, Les Cascades de Bow i la Muntanya Tunnel. Banff és un oasi alpí d’activitat, aventura i vistes inspirants i les Rocalloses formen un anell majestuós al voltant d’ell. Resta de tarda lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament.

04 JULIOL.   BANFF · LAKE LOUISE · BANFF
Esmorzar i aquest dia el dedicarem a visitar els llacs mes famosos de Canada. Començarem pel Llac Moraine d’aigües de color turquesa emmarcat al Vall dels Deu Pics dintre del P.N. de Banff. Continuarem el nostre camí fins arribar al Llac Louise, on es reflecteix la glacera Victoria, considerat entre els llocs mes escènic del mon . Aquesta imatge quedarà gravada sempre a la seva memòria. Després anirem a dinar. A la tarda. Després pujarem a una góndola per fer un passeig pel Llac Louise i disfrutar dels meravellosos paisatges que ofereix les Muntanyes Rocalloses. Abans de tornar a Banff ens pararem al Llac Esmeralda que ens captivarà amb l’intens color que li don el seu nom. Sopar i allotjament a l’hotel de Banff.

05 JULIOL.   BANFF · CAMPS DE GEL · JASPER
Esmorzar a l’hotel. Avui començarem podent fer fotografies a la Muntanya Castell i seguint per la carretera dels Glacials que ens donarà entrada al Parc Nacional de Jasper, un dels més grans del món, podrem admirar el Glaciar Pata de Cuervo i els llacs Bow i Peyto, situat als peus del cim Mistaya fins arribar al Glaciar d’Athabasca, el camp de gel Columbia que és el més gran 325 km² al sud del Cercle Polar Àrtic on tindrem un passeig amb el Ice Explorer. Dinarem i continuarem la nostra ruta per on en el passat es feia l’intercanvi de pells. Arribada a Jasper. Sopar i allotjament a l’hotel.

06 JULIOL.   HINTON · LLAC MALIGNE · JASPER
Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem de bon matí en direcció al congost Maligne, el més llarg i espectacular de les Rocalloses, vorejarem el Llac Medecine i finalment trobarem el llac Maligne, de 22 km de llarg i 1,5 km d’amplada. Aquest és el més bonic dels llacs de color blau profund i pel qual hi farem un passeig amb un vaixell. Després continuarem cap a Jasper. Dinar i temps lliure per gaudir d’aquesta ciutat. Sopar i allotjament.

07 JULIOL.   JASPER · BLUE RIVER · KAMLOOPS
Esmorzar a l’hotel i sortida per vorejar el Llac Moose i admirar la majestuositat del pic més alt (3.954 m.) de les Rocalloses al Parc de Mont Robson que impressiona als seus milers de visitants. Arribarem a British Columbia i farem una excursió amb vaixell, River Safari. Seguidament anirem a Blue River a dinar. A la tarda continuarem camí cap a Kamloops on ens allotjarem en un ranxo i on ens serviran el sopar i després gaudirem d’una agradable sobretaula al voltant d’una “Fogata”. Allotjament.

08 JULIOL.   KAMLOOPS · VICTORIA
Esmorzar i sortida cap a Vancouver per trobar-nos el riu Fraser, el qual observarem durant el camí. Baixarem pels amplis valls i praderes fins arribar a Tsawwassen la terminal de Ferrys als voltants de Vancouver on el migdia agafarem un Ferry per navegar entre un arxipèlag, amb petites comunitats, cases de camp i si estem de sort, ens permetrà veure ben de prop les orques, foques, etc. una experiència de gran interès. A l’arribada al port de l’illa de Vancouver ens dirigirem cap als jardins Butchard, aquests jardins van ser iniciats pel matrimoni Butchard en una antiga pedrera exhaurida i abandonada. La perfecta combinació de plantes exòtiques, arbres i flors l’han convertit en un dels quadres naturals més bells que poden contemplar. Sopar i allotjament a l’hotel.

09 JULIOL.   VICTÒRIA · VANCOUVER
Esmorza a l’hotel. Al matí visitarem Victòria, ciutat administrativa i portuària que gaudeix d’un clima suau tot l’any i ofereix una atmosfera de marcada influència britànica visitarem el Museu de British Columbia, el Parlament i passejarem pels bonics carrers de la ciutat. Dinar. A la tarda sortirem cap al port per agafar un hidroavió per fer el vol fins a Vancouver. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

10 JULIOL.   VANCOUVER
Esmorzar a l’hotel i al matí començarem pel nord de la ciutat, creuarem el famós Pont Lions Gate que ens portarà al pont penjat de vianants més llarg del món, el Capilano Suspension Bridge. La visita continuarà cap Yaletown i a l’exòtic Chinatown, el més gran de Canada, a prop d’aquí trobarem el barri més antic de la ciutat, l’entranyable Gastown, amb un original rellotge de vapor i petites botigues, galeries, restaurants. Vancouver té un dels ports més importants del món. Visitarem Granville Island, amb un ambient mariner. Dinar. A la tarda descobrirem el famós Stanley Park, el parc municipal més gran del país oferint una meravellosa vista de la badia, de la ciutat i de les Muntanyes costaneres. Parada per fer fotos dels autèntics tòtems indígenes. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

11 JULIOL.   VANCOUVER
Després d’esmorzar sortirem cap al Nord de Vancouver, Avui tindrem una experiència única quan travessem el pont penjat més llarg del món, el famós Capilano Suspensió Bridge, amb la seva impressionant vista, els Ponts Tree Tops suspesos entre arbres i la caminada paral·lela del canó el Cliffwalk i la pujada amb telefèric a Grouse Mountain per gaudir de les vistes més boniques de la ciutat. Dinar. A la tarda tornada i temps lliure per passejar per la ciutat. Sopar i allotjament.

12 JULIOL.   VANCOUVER · MONTREAL
Després d’esmorzar, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport a on agafarem el vol amb destinació a Montreal. Arribada i connexió amb el vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona. Nit a bord.

13 JULIOL.   BARCELONA · IGUALADA
Arribada a l’aeroport del Prat. Assistència i trasllat a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge.

Preu per persona:                                 5.850€
Suplement habitació Individual:     1.450€

 

EL PREU INCLOU:
· Bitllet d’avió Barcelona – Calgary en classe turista
· Bitllet d’avió Vancouver – Barcelona en classe turista
· Circuit de 7 nits per les Muntanyes Rocalloses
· Excursió a Victòria i 1 nit d’hotel
· Estada de 2 nits a Vancouver en hotel a règim d’allotjament
· Esmorzars als hotels
· Tots els dinars i sopars (excepte 1)
· Trasllats aeroport – hotel – aeroport
· Guia local de parla hispana durant tot el circuit i Victòria
· Passeig amb barca pel Llac Maligne
· Passeig amb el Ice Explorer + Skywalk
· River Safari en Blue River
· Visita de Vancouver
· Ferry Vancouver – Illa Victòria
· Hidroavió de Victòria a Vancouver
· Serveis de maleters a l’hotel
· Trasllats des de Igualada – Barcelona – Igualada
· Trasllats aeroport de Calgary a l’hotel
· Trasllats Port a l’hotel a Vancouver
· Trasllats Hotel Vancouver a l’aeroport
· Taxes d’aeroport
· Propines a xofer i guia local
· Sol·licitud ETA
· Assegurança de viatge i cancel·lacióAQUEST PREU NO INCLOU
· L’àpat del ferry de Vancouver a Victòria
· Les begudes als hotels i restaurants
· Les visites opcionals durant el circuit no citades en l’itinerari

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: