BIRMANIA, Terra de Pagodes

Del 17 al 30 d'octubre de 2019

El Viatge:   Avió + Trasllats  +  Visites + Pensió completa
Durada:   14 dies + Guia acompanyant tot el viatge + Sortida en Grup
Dates:   Del 17 al 30 d’octubre de 2019                                            vc

17 Octubre -TERMINAL – BARCELONA – SINGAPUR
Sortida de la nostra ciutat fins a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament en el vol  de Emirates EK 186 de les 15:00 h. amb destinació  a Dubai. Nit a bord. Arribada a Dubai a les 00:40 h del 21 de Març i connexió amb el vol EK 354 de les 03:15 h en destinació a Singapore.

18 i 19 Octubre –  SINGAPUR
Arribada a les 14:40 h. Trasllat fins l`hotel i  després d’un descans ens disposarem a visitar aquesta illa, ciutat i estat( tot en una ) del sud-oest  d’ Àsia. Allotjament a Park Hotel Clarke Quay 4*. 2 dies visitant aquesta fantàstica ciutat.

20 Octubre – SINGAPUR – YANGON
Esmorzar. Trasllat al aeroport a l’hora convinguda per agafar el vol EK 7755 de les 09:10h amb destinació a Yangon . Arribada  a les 10:35 h, assistència  i trasllat al hotel . Començarem la visita de la part antiga de la ciutat i la Sule Pagoda amb ple centre. També el temple Chaukhatgyi amb el seu immens buda reclinat de 72 metres de llarg. Finalment, visita a la pagoda  Shwedagon , una de les meravelles del món on podrem observar la forma de vida dels budistes.  Allotjament al Lotte Hotel Yangon . Sopar de Benvinguda  al Restaurant Padonmar.

21 Octubre – MANDALAY –AMARAPURA- AVA- SAGAING- MANDALAY 
Esmorzar.  Trasllat al aeroport per agafar el vol a Mandalay. A la arribada, trasllat a Amarapura (1hora) antiga capital del regne birmà. Visitarem el Mahagandayon, famós monestir budista en el que hi viuen i estudien mes de 1200 monjos. Visitarem el turó de Sagaing espectacular amb mes de 700 pagodes i monestirs, aquest màgic conjunt, que respira religiositat  i misticisme , ens descobrirà per què esta considerat com el centre religiós de Birmània per excel·lència . Visitarem tallers de productes locals. Sortida cap a  Ava, on recorrerem la ciutat en carruatges de cavalls el Monestir Okkyaung del segle XIX, i el Monestir Bargayar amb els seus 267 pilars de teca tallada. A la tornada  cap a Mandalay gaudirem de la posta  de sol des del pont de fusta de teca mes llarg del món el U Bein a Amarapura. Allotjament en el hotel Mercure Mandalay Hill Resort. Dinar en restaurant local. Sopar al hotel.

22 Octubre – MANDALAY-MINGUN-MANDALAY 
Esmorzar. Visita a la imatge del buda Mahamuni, que és el més venerat del país, amb més d’una tona d’or xapat i pedres precioses. Excursió amb vaixell a Mingun al llarg del riu Irrawadyi o Ayeyarwaddy. Podrem observar la vida quotidiana dels seus habitants i gaudir d’un bonic paisatge. Visitarem la Pagoda inacabada de Mingun Paya,la campana més gran del mon amb 90 tones de pes i la curiosa Pagoda Myatheindan que representa el Monte Meru. Tornada a Mandalay i visita a uns dels tallers d’artesania local, la Pagoda Kuthodaw amb les seves 729 plaques de marbre, amb les inscripcions de les ensenyances de buda. També visita al Monastir Shwenandaw amb les seves fines talles de fusta. Finalment gaudirem de la posta de sol des del turó on podrem admirar la bellesa de la ciutat de Mandalay, amb el majestuós riu al seus peus. Tornada a l’hotel. Allotjament en el Hotel Mercure Mandalay Hill Resort. Dinar al Restaurant Mya nandar. Sopar al Restaurant Green Elephant.

23 Octubre  – MANDALAY – BAGAN
Esmorzar i a l’ hora convinguda trasllat a l’ aeroport per sortir en el vol amb destinació a  Bagan. Arribada, assistència  i trasllat al hotel. Començarem amb la visita al mercat local Nyaung, la Pagoda Shwezigon amb mes de  900 anys d’antiguitat, el Temple Htilominlo, amb impressionants gravats i el Monestir Nat Htaung Kyaung, de fusta de teca, construït a la vora del riu, amb antigues  escriptures i imatges de Buda, a continuació visita del temple de Ananda, l’obra mestre de Bagan i un dels més impressionants del S.XI. La pagoda de Dhamayangyi el temple més gran de Bagan, Sulamani temple del segle XII. Visita a continuació dels tallers de Laca, especialitat de la zona. Finalment pujarem a uns dels temples des d’on veuran una magnifica  posta de sol. Allotjament en el hotel Ananta Bagan Boutique Resort.  Dinar al Restaurant Sunset Garden. Sopar en el hotel.

24 Octubre –  BAGAN
Esmorzar .Visita a la pagoda de Lawkananda amb meravelloses vistes sobre el riu. Payathonezu i Apyeyadanar temples amb pintures murals, temple Nagayon del segle XI, desprès veurem el poble de Minanathu per observar la vida quotidiana de la gent. Per últim farem un passeig en vaixell pel riu Ayeyarwaddy per gaudir de la posta de sol. Allotjament en el hotel Ananta Bagan. Dinar en restaurant local. Sopar al Restaurant Nandar amb Poppet Show.

25 Octubre-  BAGAN- MOUNT POPA – KALAW
Desprès d’esmorzar sortirem per carretera cap al Mount Popa, un volcà extingit  que domina la regió a 1500 m. sobre el nivell del mar i que ha jugat des de temps remots un important paper en la cultura, religió i historia de Birmània, ja que ha estat bressol  de la creença de les ànimes i on tenia lloc el culte als nats( esperits). De camí, observarem la vida de la gent nativa a més dels seus bonics paisatges. Els més agosarats podran pujar els 777 esglaons que porten a l’altar del Taungkalat i gaudir dels paisatges i vistes panoràmiques del volcà i de l’esplanada de Bagan. Sortida cap a Kalaw, arribada i allotjament en el Kalaw Hill Lodge. Dinar en un Restaurant local. Sopar  al l’hotel.

26 Octubre –  KALAW – INLE LAKE
Esmorzar i visita a Kalaw. Trasllat al llac Inle per carretera, pel camí es poden observar les precioses muntanyes de l’estat Shan i la seva població de minories ètniques i visita del monestir Shwe Yan Pyae, antic monestir de teca. A continuació, continuarem la visita en barca dels pobles i jardins flotants així com la Pagoda Phaung Daw Oo, la més important del llac venerada per tots els seus habitants i el monestir de Nga Phee Chaung habitada pels seus famosos gats saltarins.  Allotjament a l’hotel  Ananta Inlay Resort.Dinar en restaurant local. Sopar a l’hotel .

27 Octubre –  INLE LAKE
Esmorzar. Visita del mercat local i excursió al poble In Dein on es veuen les ruïnes en la muntanya i passegem en un bosc de bambú mentre gaudim del seu meravellós paisatge. Continuació fins el poble Inn Paw Khone, visita dels teixits tradicionals de seda, flor de loto, etc. Allotjament en el hotel  Ananta Inlay. Dinar en restaurant local i sopar al hotel.

28 Octubre – INLE LAKE – YANGON
Després d’esmorzar, trasllat a l’aeroport de Heho, per sortir en el vol cap a  Yangon. Arribada, assistència  i trasllat al hotel. Visita al mercat Bogyoke amb milers de botigues de menjar, roba, artesania i joieries. Visita del barri de China Town i el barri Indi.  Allotjament al Lotte hotel Yangon. Dinar al Restaurant House of Memories i sopar en restaurant local.

29 Octubre –  YANGON – DUBAI
Esmorzar. Seguirem visitant aquesta fantàstica ciutat. Dinar i a la hora convinguda trasllat a l’aeroport  per sortir en el vol  EK 389 amb sortida a les 02:20 h (dia 2) amb destinació a Dubai. Nit a bord.

30 Octubre –  DUBAI – BARCELONA- TERMINAL
Arribada a Dubai a les 05:35 h i connexió amb el vol EK 185 a les 08:15 h en destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat a les 13:25 h.  Assistència i trasllat a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge.

 

 • Preu per persona: 3.890€
 • Suplement individual:  690€
El preu inclou:

 • Bitllet de avió  internacional anada i tornada Barcelona –Dubai-  Yangon – Dubai – Barcelona
 •  Hotel i trasllats d’entrada i sortida a Singapur + visita privada de ½ dia de la ciutat, en la resta del dia seguirem visitant la ciutat en companyia del nostre guia acompanyant de la agencia.    
 • Bitllets d’avió domèstics  Yagon  – Mandalay – Bagan – Heho – Yangon
 • Excursió  en vaixell a  Inle  i  Mingun
 • Creuer posta de sol a Bagan
 • Estada en hotels de primera categoria  
 • Pensió completa en hotels i restaurants a Birmània
 • Guia de parla espanyola durant tot el circuit
 • Carruatge de cavalls a Ava
 • Totes les visites especificades en el programa
 • Guia acompanyant de l’ agencia  tot el viatge
 • Taxes d’ aeroports
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació
 • Trasllat  Igualada – Aeroport – Igualada
 • Visat d’entrada a Birmània
Condicions generals
El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: