AUSTRIA amb Avió

Del 2 al 9 de juliol de 2918

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada:  8 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 2  al 9 de juliol de 2018                                                                              m

DIA 2.- TERMINALS – BARCELONA – MILÀ – TIROL DEL SUD – INNSBRUCK
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Facturació de maletes i embarcament en el vol destinació Milà. Incorporació al grup i continuació cap a Bèrgam. Dinar. A la tarda seguirem cap a Trento i el Tirol del Sud, territori italià des de 1919. Passarem per la preciosa i fèrtil vall de l’Adigi abans de coronar el pas de Brenner i entrar al Tirol austríac. Arribada a Innsbruck, capital del Tirol. Acomodació, sopar i allotjament a l’hotel. Al vespre, opcionalment podrem gaudir d’un espectacle de folklore tirolès

DIA 3.- INNSBRUCK – VALL DEL STUBAI – INNSBRUCK
Esmorzar i visita guiada de la ciutat. Hi podrem admirar una meravellosa pintura circular de 1000m2, el nou trampolí olímpic, la basílica de Wilten, el Museu Tirolès i la “Teuladeta d’Or”. Temps lliure i dinar. A la tarda farem un excursió per la vall del Stubai on es troba la glacera més extensa d’Àustria a més de 3000 m. retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4 .- INNSBRUCK –CASCADES DE KRIMML – SANKT VEIT IM PONGAU
Esmorzar. Abans de sortir proposarem opcionalment pujar en telefèric al Hafelekar, a 2256 mts, des d’on tindrem unes sensacionals vistes d’Innsbruck, la Vall del Inn i la serralada del Nord. A continuació sortida cap Krimml, al cor del Parc Nacional dels Alts Tauern. Dinar i visita de les seves espectaculars cascades(380m). A la tarda, seguirem per Mittersil i Zell am See fins a St. Veit im Pongau. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5.- ST. VEIT– NIU DE L’ÀLIGA – SALZBURG – ST. VEIT
Desdejuni a l’hotel i excursió (si les condicions meteorològiques ho permeten) al Niu de l’Àliga, xalet de muntanya de Hitler, des del qualgaudirem d’unes vistes extraordinàries del Parc Natural de Berchtesgaden.  Dinar i continuació fins a Salzburg, la ciutat on va néixer el genial Mozart. A la tarda visita guiada a peu de Salzburg. Temps lliure per la ciutat, retorn a l’hotel ,sopar i allotjament.

DIA 6.- ST. VEIT – REGIÓ DELS LLACS – MAUTHAUSEN – VIENA
Desdejuni i sortida cap a la Regió dels Llacs, passant per poblets encisadors a les vores dels preciosos llacs. Dinar. Continuarem cap a Mauthausen, on farem una parada per visitar (optativament) el camp de concentració. En acabar seguirem fins a Viena. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 7.- VIENA – PALAU DE SCHÖNBRUN – VIENA
Desdejuni i visita dels Jardins i Palau de Schönbrunn, residència d’estiu dels emperadors. Després visita panoràmica de la ciutat, on recorrerem el Ring, l’avinguda que envolta el Casc antic i on es troben preciosos edificis com l’Òpera, el Parlament i l’Ajuntament. Temps lliure i dinar. A la tarda passarem pel Pràter i pujarem la Torre del Danubi per gaudir d’una bonica vista de la ciutat. Tornada a l’hotel. Possibilitat d’assistir facultativament, a un concert de valsos en un palau de la ciutat. Sopar amb vi jove i música en directe en una taverna típica de Grinzing. En acabar tornarem al centre històric per fer la visita de les il•luminacions. Allotjament a l’hotel.

DIA 8.- VIENA – BOSCOS DE VIENA – MAYERLING – SANKT VEIT AN DER GLAN
Esmorzar i visita de la Catedral de St. Esteve. Seguirem amb la Òpera de Viena i tendrem temps lliure per visitar opcionalment la Cripta Imperial, el Museu Sissí, Les Joies de la Corona o per passejar. Dinar. A la tarda sortirem cap als Boscos de Viena fins a Mayerling, on recordarem la mort de l’Arxiduc Rodolf, fill de Sissí. Seguirem fins a Sankt Veit and er Glan. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 9.- ST. VEIT – ALPS CÀRNICS – VÈNETO – BARCELONA – TERMINALS
Esmorzar i sortida cap a Villach i els Alps Càrnics. Dinar i trasllat a l’aeroport de Venècia. Facturació de maletes i embarcament en el vol destinació Barcelona. Recollida de maletes i trasllat a les nostres terminals.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 1.750 €
SUPLEMENT INDIVIUAL 240 €ASSEGURANÇA OPCIONAL D’ANUL.LACIÓ 45 €
Imprescindible contractació en el moment de fer la reserva.
EL PREU INCLOU:
– Vol Barcelona – Milà / Venècia – Barcelona
– Trasllats terminals / aeroport / terminals
– Autocar última línea
– Hotels de 4*
– Pensió completa
– Guia acompanyant
– Entrades de pagament ( Pintura Circular i Museu Tirolès a Innsbruck, Cascades de Krimml, Niu de l’Àliga, , Palau de Schönbrunn, Torre del Danubi, Òpera de Viena)
– Guies locals
– Assegurança bàsica de viatge
– Excursions descrites a l’itinerari.

NO INCLOU: Extres a l’hotel, begudes, entrades opcionals o de lliure elecció (Museu Sissi, Cripta Imperial, Joies de la Corona, i les no detallades a l’apartat “Inclou”), Concert de Valsos, Folklore tirolès, qualsevol altre mitjà de transport que no estigui especificat. Tot el que no està detallat a l’apartat “Inclou”.

NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat dues setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 30% de l’import total.
Preu subjecte a possibles fluctuacions per increment de carburant, augment taxes, impostos… Subjecte a mínim de grup. Condicions segons contracte.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: