ASTURIES i CANTABRIA “autocar”

Sortides: 4 i 11 d'agost de 2019

Cantabria
El Viatge:   Circuit amb autocar segons programa – Guia acompanyant
Durada:   7 dies  amb PENSIÓ COMPLETA
Sortides:   4  i   11 d’agost de 2019                                   ges

Dia 1.- IGUALADA – ASTÚRIES Dinar, Sopar i allotjament
Sortida per autopista cap al nord fent diverses parades per a un còmode viatge. Una d’elles serà per a realitzar el Dinar en restaurant.
Continuació cap a Astúries. Arribada i acomodació al nostre hotel.

Dia 2.- ASTÚRIES (Oviedo, Gijón) Pensió completa
A Oviedo tindrem l’oportunitat de visitar els seus principals atractius com són la Catedral, el barri de Fontán, l’Ajuntament, etc.
Tindrà l’opció de realitzar una visita de la ciutat amb Guia local. A la tarda ens desplaçarem fins a Gijón per visitar amb un Guia local aquesta important ciutat que destaca pel seu històric barri de pescadors de Cimadevilla, amb port esportiu i la platja de Sant Llorenç que remena la cintura tota la seva façana.

Dia 3.- ASTÚRIES (Platja Catedrals, Ribadeo, Cudillero) Pensió completa
Excursió per la costa occidental d’Astúries fins al límit amb Galícia. A la costa de Lugo, aprofitant la seva marea baixa, visitarem la cèlebre Platja de les Catedrals, on els seus grans pedres al descobert semblen enormes catedrals. En Ribadeo travessarem el modern “Pont dels Sants”, de 612 metres de llarg, que uneix Galícia amb Astúries, en belles vistes que ofereix la desembocadura de l’Eo. Dinar en restaurant. A la tarda pararem a Cudillero un dels pobles més bonics d’Astúries. Retorn al nostre hotel.

Dia 4.- ASTÚRIES (Covadonga, Cangas) CANTÀBRIA Pensió completa
Sortirem cap a Covadonga, Santuari enclavat en un paratge imponent i que és el lloc des d’on Don Pelayo va iniciar la Reconquesta. De forma opcional pot sol·licitar el servei amb vehicles autoritzats per accedir al Parc dels Pics d’Europa i els paratges que formen els llacs d’Enol i Ercina. Retorn a Cangas de Onís, on es troba el Pont Romà, símbol d’Astúries. Dinar a Restaurant. A la tarda seguirem el nostre viatge cap a terres càntabres fins Santillana del Mar, per acomodar-nos al nostre hotel.

Dia 5.- CANTÀBRIA (Suances, Comillas, Sant Vicente de la Barquera) Pensió Completa
Sortida per a la visita de Suances, anomenada “el somriure del Cantàbric” per la seva bella platja i la ria que forma un port natural entre imponents penya-segats. Retorn a Santillana del Mar per la seva visita, on destaca la seva bella Col·legiata del segle XII, les torres de Merino i de Don Borja, etc. També es visitarà el Museu d’Altamira, que inclou la Neocueva, rèplica exacta de les autèntiques Coves prehistòriques, Monument Nacional des de 1924. La Neocueva ofereix una fidel reproducció dels elements del paisatge paleolític amb tot rigor científic. A la tarda coneixerem Comillas, vila que conserva tot l’encant d’abans i que presumeix de les seves grans mansions com “El Capricho”, obra d’Antoni Gaudí. Seguirem per la costa càntabra fins a Sant Vicente de la Barquera la població pesquera considerada la més pintoresca de Cantàbria.

Dia 6.- CANTÀBRIA (Santander, Cova del Soplao) Pensió Completa
Coneixerem la capital: Santander, ciutat ordenada al voltant d’un gran port natural, utilitzat des d’abans de l’imperi romà, i que combina els ingredients essencials de Cantàbria: amplis espais verds i platges, natura i cultura, destacant la península de Magdalena, on va tenir la seva residència estival Alfons XIII. Possibilitat opcional de visitar la ciutat amb un guia local. A la tarda recorrerem la comarca de Saja-Nansa per arribar a la Cova del Soplao, on amb un tren vinero entrarem a una meravella de la geologia, on el joc d’ombres, llums i música ens oferirà un espectacle únic.

Dia 7.- CANTÀBRIA (Castro Urdiales) IGUALADA  Esmorzar i dinar
Finalitzarem les nostres visites a Cantàbria, fent una parada a Castro Urdiales, bell poble mariner. Prossecució del viatge fent una parada per efectuar el Dinar al Restaurant. A la tarda arribada a la nostra Terminal.

  • Preu per persona en habitació doble : 929€
  • Suplement individual: 195€
  • Cobertura cancel·lació: 15€

El Preu Inclou:_

  • Modern Autocar amb butaca numerada i expert guia acompanyant.
  • Pensió Completa
  • Guia local a Gijón
  • Accés a la Platja de les Catedralles i Santuari de Covadonga
  • Entrada inclosa a les Coves del Soplao i altamira
  • Assegurança d’assistència amb cobertures mèdiques

No Inclou

Extres personals ni qualsevol servei no especificat

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: