UA-100778660-1

ARGENTINA i Cascades d’Iguaçú

Del 23 d'octubre al 6 de novembre de 2017

Perito Moreno
Enamorat d’Argentina.  Argentina és tot un mite, i s’ha de conèixer de primera mà. El viatger tornarà amb la sensació de conèixer un país encara més gran que el que ja limita la seva pròpia geografia. El tango, gaudeix dels espectacles que ofereix el tradicional barri de San Telmo. Buenos Aires és la ciutat més important d’Argentina i de tota Amèrica del Sud. Les cascades de l’Iguaçú són un dels espectacles naturals més increïbles del món. Meravella’t amb la glaçera Perito Moreno, única al món gràcies, sobre tot, a l’estabilitat que presenta des del 1917. Ushuaia, també anomenada la Terra del foc, és el punt més meridional habitat habitualment per l’home.
El Viatge:  Avió + Vsisites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  15 dies
Dates:  Del 23 d’octubre al 6 de novembre de 2017

23 octubre 2017
Barcelona-Buenos Aires
Presentació a l’aeroport del Prat, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia i sortida del vol regular d’Aerolíneas Argentinas amb destinació Buenos Aires. Nit a bord.

24 octubre 2017
Buenos Aires-Iguaçú
Arribada a l’Aeroport Internacional d’Ezeiza. Canvi de terminal i a continuació, embarcament en el vol d’Aerolíneas Argentinas amb destinació Puerto Iguaçú. Recepció i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per descansar. Dinar, sopar i allotjament a l’Hotel Mercure Iryapu o similar.

25 octubre 2017
Iguaçú
Esmorzar. Avui farem l’excursió de les Cascades des del costat argentí. Ens dirigirem a l’entrada del Parc Nacional d’Iguaçú. Des del centre de visitants, sortirem a bord del tren de la selva, un tren ecològic que se submergeix en la selva missionera fins l’estació ‘Garganta del Diablo’. Aquí dóna inici el recorregut de la passarel·la fins a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, just davant del salt que dóna nom a l’estació: la Garganta del Diablo. El recorregut continua per la següent estació ‘Cataratas’ on es pot realitzar el Passeig Superior amb una distància de 500 metres, o bé el Passeig Inferior, un conjunt de passarel·les que permeten apreciar aquesta meravella natural des d’un altre angle. Dinar en un restaurant. A la tarda, efectuarem ‘la Gran Aventura: baptisme de les Cascades’. L’activitat consisteix en una combinació entre passeig nàutic que es realitza en barques Zodiac, on es recorren 6km pel riu Iguaçú Inferior, passant a través dels ràpids per després ingressar al Canó de la Garganta del Diablo; i un passeig en vehicles descoberts de doble tracció a través de la selva amb l’oportunitat d’apreciar la flora i la fauna del lloc. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

26 octubre 2017
Iguaçú
Esmorzar. Avui farem l’excursió regular a les Cascades del costat Brasiler i al Parc de les Aus. Sortida des de l’hotel cap al Parc Nacional Foz do Iguaçú. L’àrea de visita està constituïda per un únic circuit de passarel·les, de 950 metres de llarg, que es troba sobre les barrancas del Riu Iguazú, oferint una vista panoràmica realment impressionant de tots els salts. El recorregut acaba en arribar al mirador de la ‘Garganta del Diablo’, on el soroll de la caiguda de l’aigua estremeix al visitant. Visita del Parc de les Aus. Dinar a la sortida del parc. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

27 octubre 2017
Iguaçú-Buenos Aires-Ushuaia
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas amb destinació Ushuaia, fent connexió a Buenos Aires. Dinar lliure en les esperes dels aeroports. A l’arribada, recepció i trasllat fins a l’Hotel Arakur o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

28 octubre 2017
Ushuaia
Esmorzar. Avui gaudirem de l’excursió Parc Nacional Terra del Foc i Natura en 4×4 i Tren de la Fi del Món. Situat a només 11 quilòmetres de la ciutat, el Parc Nacional Terra del Foc és únic per reunir muntanyes, boscos i mar. L’excursió comença sortint cap al sud-oest per la ruta nacional nro. 3, transitant les afores de la ciutat i pels peus de la Muntanya Susana, testimoni de l’accionar dels presos de l’Antic Penal d’Ushuaia. La ruta continua al llarg de la vall del Riu Pipo, a la riba d’aquest riu es troba l’estació del Ferrocarril Austral Fueguino. El tour ens porta pel traçat del “trenet dels Presos”, el qual recorre un dels senders utilitzats pels presidiaris desenes d’anys enrere per proveir de llenya a la comunitat. A més de transitar per boscos centenaris, rius i valls de gran bellesa, ens assabentarem de la història del penal i gaudirem d’exquisits cafès i coques regionals en la confiteria de l’estació. Anirem fins al Cañadón del Toro, dins el Parc Nacional, i continuarem la nostra excursió cap a la badia Ensenada, des d’on contemplarem l’illa Rodona i l’altra costa del Canal de Beagle. També observarem les muntanyes nevades de la Cadena Sampaio (Xile) i ens dirigirem a la zona del Llac Roca. A l’arribar, farem una primera caminada vorejant el Llac i el riu Lapataia, desguàs natural del mateix. Des d’aquest punt presideix el paisatge el Turó Còndor, per on passa el límit amb la República de Xile. Seguirem cap a la zona de la Badia Lapataia passant per les Llacunes Verde i Negra, on tindrem la possibilitat d’efectuar dues caminades, una d’elles per la zona de la Llacuna Negra, espectacular Turbal en formació, i la segona pel Dic de los Castores, inici d’un sender que ens conduirà directament a Badia Lapataia, fi de la ruta nacional nro. 3.

A la tarda, navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa de los Lobos i el Far Les Eclareirs (conegut com el Far de la Fi del Món). Aquesta excursió comença al moll local, des d’on se salpa per recórrer l’àmplia Badia d’Ushuaia fins a arribar al Canal de Beagle. Allà es navega al voltant de l’Illa de los Pájaros: on es pot apreciar l’avifauna fueguina observant skuas, albatros de cella negra, ànecs vapor, cauquenes, gavines cuineres i gavines grises, i de l’Illa de los Lobos: on es troben els llops marins d’un i dos pèls. En arribar al Far Les Eclaireurs (Els Il·luminadors), es poden veure colònies de corbs marins imperials i corbs marins rockers. Al llarg del recorregut, el guia, no només va fent referència a les característiques de cadascuna de les espècies albirades i de la geografia del lloc, sinó que també explica la importància històrica d’aquest pas marítim en el sorgiment de la ciutat. En el trajecte de tornada a la ciutat és sorprenent la vista que es té del cordó muntanyenc que envolta a Ushuaia i de la naturalesa esplèndida d’aquesta. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

29 octubre 2017
Ushuaia
Esmorzar. Avui realitzem l’excursió Llacs Off Road amb vehicles Land Rover Defensar (4×4) amb dinar inclòs. Amb aquesta excursió es proposa conèixer l’interior de l’illa d’una manera diferent: amb aventura! Al matí els passaran a buscar per l’hotel i començarem el recorregut per una ruta convencional al llarg de la qual es pot apreciar com varia la vegetació a mesura que l’altura augmenta, fins arribar al Pas Garibaldi, el pas més austral del món, des d’on es poden veure els llacs Fagnano i Escondido. A partir d’allí, el vehicle comença a transitar per camins de difícil accés (off-road) que uneixen llocs d’inigualable bellesa. En arribar a la riba del Llac Escondido, aquella persona que ho desitgi, pot realitzar canotatge (subjecte a condicions climàtiques). El recorregut continua travessant boscos i ‘castoreras’ fins arribar a la riba del Llac Fagnano. Allà es podrà gaudir d’un paisatge excepcional i, en el silenci del bosc, escoltar la repicadissa dels laboriosos picots. En aquest punt, on es troba el refugi, es podrà degustar un típic rostit argentí acompanyat del infaltable vi negre. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

30 octubre 2017
Ushuaia-El Calafate
EsmorzarTemps lliure. Dinar en un restaurant. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas amb destinació a El Calafate. Recepció i trasllat fins a l’hotel Kosten Aike o similar. Acomodació, sopar i allotjament a l’hotel Kosten Aike.

31 octubre 2017
El Calafate-Perito Moreno
EsmorzarExcursió a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno. Sortida des de l’hotel per recórrer 80 km fins arribar a l’entrada del Parc Nacional Les Glaceres, declarat Patrimoni Mundial (natural) per la UNESCO, atès que preserva una extensa àrea dels camps de gels continentals del que descendeixen les glaceres Moreno, Onelli, Agassi i Uppsala. El més sorprenent és el Perito Moreno, que s’expandeix sobre les aigües del Llac Argentí i té una paret de 5 quilòmetres d’ample i 70 metres d’alçada sobre el nivell de l’aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és el començament d’una caminada descendent per les passarel·les situades davant de la glacera. Des d’allà gaudirà de la immensitat del paisatge i podrà percebre els sons dels constants despreniments de gel. Dinar al parc. A la tarda, l’excursió continua amb el “safari nàutic”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentí que té una durada aproximada d’una hora i brinda la possibilitat de “viure” la glacera més de prop. Un cop davant de la paret, el vaixell s’atura uns minuts per poder contemplar la seva immensitat i bellesa. Acabada l’excursió, retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

01 novembre 2017
El Calafate
EsmorzarAl matí ens recolliran a l’hotel per efectuar la navegació pel Llac Argentí i així poder observar la glacera Upsala amb l’excursió “Rius de Gel Express”. Sortirem de l’hotel en direcció a Port Banderes, on iniciarem la navegació. Un cop a bord, travessarem el braç nord del Llac Argentí fins arribar al Canal Uppsala, creuant-nos amb imponents icebergs i culminant amb una espectacular barrera de gel. Des d’allà tindrem una excel·lent vista panoràmica de la Glacera Upsala. Més tard, navegarem pel Canal Spegazzini on podrem observar la Glacera Sec. El recorregut es completa arribant gairebé fins al capdavant de la Glacera Spegazzini, el punt més alt del Parc Nacional. Des d’allà emprendrem el retorn al port per tornar a l’hotel a El Calafate. Dinar en un restaurant. Tarda lliure. Sopar al restaurant Casimiro Biguá. Allotjament a l’hotel.

02 novembre 2017
El Calafate-Buenos Aires
Esmorzar. Matí lliure. Dinar a l’hotel inclòs. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas amb destinació a Buenos Aires. Un cop arribats a la capital, recepció i trasllat a l’hotel. Acomodació, sopar i allotjament a l’Hotel NH Tango o similar.

03 novembre 2017
Buenos Aires
EsmorzarAl matí sortirem per efectuar la visita de la ciutat de Buenos Aires: Plaça de Maig, Casa Rosada, la Catedral i Cabildo. Després ens introduirem als carrers del Tango, al tradicional barri de San Telmo i al barri pintoresc de la Boca. Recorrerem el famós “Caminito”, passeig de vianants artístic envoltat de acolorides cases, obra de l’artista local Benito Quinquela Martín. Des d’aquests antics barris de la zona sud ens traslladarem cap a l’elegant zona nord. Aquí hi destaca el barri de Recoleta amb els seus palaus d’estil, restaurants, botigues de dissenyadors internacionals i l’antic Cementiri Monumental, on entre les personalitats de la història argentina que descansen allà, es troba la tomba d’Evita Perón. Continuarem després per Palerm, barri residencial amb amplis parcs i elegants edificacions. I finalment, la zona de Port Madero, un dels llocs més nous i exclusius de la ciutat de Buenos Aires, sorgit a partir de la restauració i refuncionalització de l’antic Port Comercial. Aquest és un lloc ideal per caminar al costat dels dics del riu i creuar el particular “Pont de la Dona”. Després de la visita, dinar en un restaurant. Retorn, sopar  i allotjament a l’hotel.

04 novembre 2017
Buenos Aires
EsmorzarDia lliure a la seva disposició. Per als que ho desitgin, i de forma opcional, poden fer les següents excursions:

Excursió de mig dia al delta del Tigre per descobrir els paisatges que ofereix Buenos Aires des del Riu de la Plata. Se surt des de l’hotel on s’allotja per visitar San Isidro, localitat de gran importància històrica i arquitectònica, i arribar al Delta, des d’on parteix una embarcació que porta a descobrir com és la vida en aquesta zona d’illes. En el recorregut també es poden observar els clubs nàutics que es troben a la vora del riu Luján; les sorprenents cases i mansions situades a les ‘barrancas’ i les seves magnífiques vistes de l’estuari del plata; la Catedral de Sant Isidre; el Port d’Oliveres; l’estadi Monumental de River; la Ciutat Universitària de Buenos Aires, entre d’altres. Dinar en un restaurant.

Opcional també a la nit: El Sopar Tango Show, la millor manera de viure l’experiència del tango en tot el seu esplendor. Sota la direcció d’una orquestra que convoca mestres de renom, es llueix un elenc de professionals del ball i cantors dignes de la capital del tango. El sopar inclou aperitiu, plat d’entrada, plat principal, postres i begudes.

05 novembre 2017
Buenos Aires-Sortida
Esmorzar. Matí lliure a la seva disposició. A l’hora convinguda, ens recolliran per traslladar-nos a l’aeroport internacional de Buenos aires. Sortida en el vol d’Aerolineas Argentinas amb destinació a Barcelona. Sopar i nit a bord.

06 novembre 2017
Barcelona
Esmorzar a bord. Arribada a l’aeroport del Prat i fi dels nostres serveis.

Preu per habitació doble: 5.430€
(per persona, taxes incloses)
Suplement per habitació individual: 900€
(per persona, taxes incloses)
El preu inclou : Trasllats Igualada Aeroport Igualada.  Bitllets d’avió Barcelona-Buenos Aires-Barcelona, bitllets d’avió domèstics segons itinerari, trasllats aeroport-hotel-aeroport.
12 nits d’allotjament en els hotels seleccionats o similars. Pensió Completa indicada a l’itinerari.
Guia acompanyant, guies locals, excursions i entrades detallades a l’itinerari.
Taxes aèries incloses (subjectes a dia d’emissió), propines pel guia i assegurança bàsica de viatge.No inclou :  Propines pels maleters, excursions opcionals i tot el que no estigui indicat a l’apartat anterior.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: