ALSÀCIA, FANTASIA MEDIEVAL i creuer pels canals de Estrasburg

Del 17 al 21 d'octubre de 2021

Circuit en Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort + Guia acompanyant en tot el circuit + Hotels *** + Pensió Completa amb aigua en dinars i sopars + Taxa turística d’estada + Assegurança mèdica i de cancel.lació

990 €

DIA 1º – IGUALADA – NIMES – MULHOUSE

Sortida a primera hora del matí,  direcció a Girona i Figueres fins a la frontera amb França. Arribada a Nimes i DINAR EN RESTAURANT. Continuació cap a Valence, Lió, Besançon, Belfort i arribada a Mulhouse, amb la seva encantadora plaça de la Reunió i el seu ajuntament de segle XVI, s’ha convertit en el principal centre econòmic de la regió alsaciana. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 2n – MULHOUSE – RIQUEWIHR – RIBEAUVILLÉ  – CASTELL HAUT KOENIGSBOURG – MULHOUSE

ESMORZAR i sortida cap a Riquewihr, és un dels pobles amb més encant d’Alsàcia. Botigues de records, altres dedicades al tast de vins i de formatges, es barregen amb fonts, torres i una de les portes de l’antiga muralla. Continuació cap a Ribeauvillé, en part envoltada per muralles. Caminar pels seus carrers és un plaer per als sentits, ja que les seves cases de colors inunden tots els racons de la vila. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap al castell de Haut-Koenigsbourg. És una veritable talaia que dominava les rutes del vi, del blat al nord, la de la sal i la plata d’est a oest. En estat de ruïnes després de la Guerra dels Trenta Anys, el 1899 l’emperador Guillem II emprèn la tasca de la seva restauració. Resulta impressionant el refinament de les seves sales interiors i les seves enormes estufes de ferro i ceràmica. A hora indicada retorn a l’hotel i SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 3r – MULHOUSE – ESTRASBURG – OBERNAI – MULHOUSE

ESMORZAR i sortida cap a Esrasburg, important centre de comunicacions, especialment fluvial. Visita guiada pel barri internacional passant pel Parlament Europeu, la Cort Europea dels Drets Humans o el Consell d’Europa. Arribarem a la Gran Île, el centre històric de Estrasburg. Aquí es troba la seva catedral d’impressionant bellesa. La seva estilitzada agulla amb els seus 142 metres va ser considerada la més alta del món durant segles. DINAR TÍPIC EN RESTAURANT. A la tarda farem un passeig en barca al llarg dels seus canals gaudint de “La petit France”, al llarg del riu Ill, amb el seu traçat de petites carrerons empedrats que circulen entre les moltes corbes del riu i precioses cases típicament alsacianes. Continuació cap al poble de Obernai, destancan la seva plaça del Mercat, l’Ajuntament, el pou dels Sis Cubells o el Campanar de la Mare de Déu. A hora indicada, tornada a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 4t – MULHOUSE – COLMAR – EGUISHEIM – LYON

ESMORZAR. Sortida cap a la població de Colmar, coneguda com la “Petita Venècia”. Visita guiada a aquesta localitat. Al carrer dels Mercaders es troba la casa on va néixer Bartholdi, escultor de l’estàtua de la Llibertat de Nova York. Destaca la col·legiata romànica de Sant Martí, antiga catedral de la XIII-XIV, l’església dels Dominics a gòtic renà, etc. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a Eguisheim, on realitzarem un recorregut de vianants. Aquest poble va ser nomenat des de 2013 “la vila favorita de França”. S’hi succeeixen cases entramades, torres d’arenisca vermella, fonts, esglésies, i fins a un castell en ruïnes … però el que el fa especial i diferent és la seva estructura de ciutat emmurallada i rodona. Els seus carrers formen 3 cercles concèntrics al voltant de les restes del castell. Continuació en direcció a Lió. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 5è – LYON – LUNEL – IGUALADA
ESMORZAR i sortida cap a Lunel i DINAR DE COMIAT. A la tarda, continuació per autopista passant per Perpinyà, Figueres, Girona i retorn a Manresa.

Preu per persona en habitació doble:   990 €
Suplement Habitació Individual:   175 €
VISITES INCLOSES:
RIQUEWIHR , recorregut de vianants

RIBEAUVILLÉ, recorregut de vianants
CASTELL DE HAUT KOENINGSBOURG
STRASBOURG, visita guiada
STRASBOURG, passeig en vaixell
OBERNAI, recorregut de vianants
COLMAR, visita guiada
EGUISHEIM,  recorregut de vianantsEL PREU INCLOU:
Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort

Guia acompanyant en tot el circuit
hotels ***
PC en hotels i restaurants amb aigua en dinars i sopars
Taxa turística d’estada
Assegurança mèdica i de cancel.lació
EL PREU NO INCLOU:
Res no especificat

Tot tipus d’extres

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: