A CHORUS LINE «Musical»

Dissabte, 7 de març de 2020

    Sortida amb el nostre autocar a Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Tivoli. Entrades garantides a la platea a partir de la fila 23

Antonio Banderas ens porta A Chorus Line a Barcelona, ​​un dels més importants musicals de tots els temps, inspirador, apassionant i amb un cos de ball espectacular, amb una coreografia electrificant i significativa.

En un teatre buit, en un escenari nu, es realitza el càsting per a un nou musical de Broadway. Per a un grup de ballarins, és el moment de la seva vida, l’oportunitat per realitzar el que sempre havien somiat en gran: BALLAR.

El musical A Chorus Line va néixer l’any 1975 arrasant a Broadway on va estar 15 anys seguits en cartell i va aconseguir 9 premis Tony. Ara, després estrenar-se a Màlaga i triomfar; Antonio Banderas presenta A Chorus Line a Barcelona com un revival de la producció original de Broadway.

Per la seva banda, Antonio Banderas promotor, impulsor i creador de el Teatre de l’Soho Caixbank se suma a aquest projecte musical com a codirector per fer d’aquesta proposta un èxit absolut a tot el món. Sobre el musical A Chorus Line, Antonio Banderas ha dit: «Hi ha un moment en la vida de les persones on només hi ha la veritat i la meva veritat és aquí, al teatre, això és el que sempre he volgut fer.»

Preu per persona, viatge + entrada a platea :   68€

Pagament al fer l’inscripció –  Places limitades

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: