BILLY ELLIOT el musical

Divendres, dia 22 d'octubre de 2021

Un dels espectacles més apassionants del món, arriba a el Teatre Victòria de Barcelona després d'onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid.

Sortida amb el nostre autocar a les 14,45 hrs d’ Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Teatre Victoria

des de: 64 €

Divendres, dia 22 d’octubre 2021  – Teatre Victoria

Sortida amb el nostre autocar a les 14,45 hrs d’ Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Victoria Entrades garantides a platea

BILLY ELLIOT el musical

Un dels espectacles més apassionants del món, arriba a el Teatre Victòria de Barcelona després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid.

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat de nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen a la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

Preu per persona abans del 14 de setembre :    64 €

Preu per persona desprès del 14 de setembre : 68 €

Inclou: transport + beguda + entrada a platea

Entrades situades a les files 18, 19 i 20

Pagament al fer l’inscripció –  Places limitades

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: