NOVA YORK «octubre»

Del 6 al 12 d'octubre de 2020

1.750 €
El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   7 dies amb   Guia acompanyant
Dates:   Del 6 al 12 d’octubre de 2020                                           rd

06 d’octubre – BARCELONA – NEW YORK

Trasllats fins a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol directe a Nova York. Arribada i trasllats al nostre hotel situat al centre de la ciutat. Allotjament.

07 d’octubre – NEW YORK – BAJO MANHATTAN

Desdejuni. Dedicarem tot el matí amb el guia local a visitar el Baix Manhattan. Iniciarem el recorregut baixant per la Cinquena Avinguda fins a Flatiron Building i continuarem al sud de la ciutat fins a arribar a Wall Street, considerat el centre històric del districte financer i on es troba la borsa més famosa del món. Seguirem el recorregut fins a la Zona Zero per a conèixer el nou desenvolupament urbanístic i veure el monument a les víctimes de l’atemptat de l’11 de setembre del 2001. Continuarem el nostre recorregut acostant-nos a Battery Parkdes d’on veurem la coneguda Estàtua de la Llibertat. Acabarem el matí a One Word Observatory, espectacular mirador del nou Word Trade Center. Resta del dia lliure. Allotjament.

08 d’octubre – NUEVA YORK – BRONX – QUEENS – BROOKLYN

Desdejuni. Iniciarem el dia en el Bronx, el centre de la cultura Underground de Nova York. Durant el recorregut veurem l’estadi dels New York Yankees, ens acostarem a les mansions Bonnxvile i coneixerem l’entorn on van néixer estils musicals com el hip-hop i el rap. Continuarem fins al barri de Queens, l’epicentre del jazz durant la dècada dels 40 on van residir famosos com Louis Amstrong, Count Basie o Ella Fitzgerald. Durant el recorregut veurem l’estadi de beisbol dels Mets, el Centre Nacional de Tenis i el famós parc de Flushing Meadows. Finalment arribarem al districte més famós de la ciutat, Brooklyn. Durant la nostra visita recorrerem el barri de la comunitat jueva ortodoxa i ens acostarem a la cultura afroamericana, una de les més distintives de Nova York. Finalitzarem el recorregut al peu del famós Pont de Brooklyn per a admirar el Skyline de Manhattan.
Resta de tarda lliure. Allotjament.

09 d’octubre – NUEVA YORK – MEATPACKING – SOHO

Desdejuni. Avui recorrerem Nova York en transport públic, el mitjà que cada dia utilitzen milions de treballadors. Agafarem el metro fins a arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Construït sobre les vies elevades d’una antiga línia de trens de mercaderies, aquest parc cobreix el traçat de les vies des del Centre de Convencions fins al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. A la tarda amb el nostre guia farem un passeig pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament. Opcional també per aquest dia visita a Washington, dia complet, suplement 150€.

10 d’octubre – NUEVA YORK – ALTO MANHATTAN – HARLEM

Desdejuni a l’hotel. Iniciarem el dia amb la visita de l’Alt Manhattan, barri situat al nord de la ciutat. Durant el recorregut veurem la Universitat de Columbia i l’edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon i ens acostarem al Lincoln Center, finalitzarem el recorregut en el famós barri de Harlem, centre de la cultura afroamericana a Nova York, veurem el monument a l’escriptor i activista Frederic Douglas, la magnífica arquitectura del barri, les persianes dels comerços pintades amb imatges de Mandela, Malcom X i Martin Luther King, pintades per Franco the Great, Teatre Apollo on van actuar artistes com Ella Fitzgerald, Tina Turner o Michael Jackson. Per finalitzar la nostra visita assistirem a una missa Gospel. Resta de la tarda lliure. Allotjament.

11 d’octubre – NUEVA YORK – BARCELONA

Desdejuni. Disposarem de temps lliure per descansar a l’hotel, matí de compres o amb el nostre acompanyant acudir a algun dels múltiples grans magatzems que hi ha a la ciutat per a efectuar les últimes compres. A una hora, prèviament concertada ens traslladarem a l’aeroport per a agafar el vol de retorn a Barcelona. Nit a bord. FI DE VIATGE.

12 d’octubre – NUEVA YORK – BARCELONA

Arribada a Barcelona. Trasllat. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.750 €

– Taxes 440€
– Visat: 15€
– Suplement hab. Ind. 930€

SERVEIS INCLOSOS:
– Bitllet d’avió anada i tornada, vol directe, inclou maleta facturada per persona.
– Trasllats
– Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
– Guia turístic locals de parla hispana.
– 5 nits allotjament amb desdejuni en hotel de 4*.
– Assegurança de viatge i cancel·lació.
– Maleters.SERVEIS NO INCLOSOS:– Begudes.
– Propines per al guia i xòfer. Preveure 30 eur per persona a repartir: 10€ per al xòfer i 20€ per al guia.
– Visita opcional Washington.
– Visites especificades a l’itinerari.
– Sopar buffet lliure a l’hotel. 45€ per sopar i persona.
– Dinars a restaurant de l’hotel. 48€ per dinar i persona.

Vols Previstos

BARCELONA – NEW YORK         06 OCT        DY025        19:25 – 22:00

NEW YORK – BARCELONA        12 OCT         DY7026       23:59 – 13:15 +1

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: