ISTAMBUL amb La Capadòcia

Del 8 al 16 d'agost de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   9 dies amb   Guia acompanyant
Dates:   Del  8 al 16 d’agost de 2020                                     pol

08 agost.- IGUALADA- AEROPORT BARCELONA – ISTANBUL / ANKARA
Sortida des de Igualada en direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Trobada amb el nostre guia, facturació i embarcament en el vol directe en direcció Istanbul. Arribada i sortida en el vol a Ankara. Trasllat a l’hotel. Acomodació, sopar i allotjament .

09 agost.- ANKARA – CAPADOCIA
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar el Museu de les Civilitzacions d’Anatòlia i el Museu d’Ataturk, fundador i primer president de la República de Turquia. Continuació cap a la regió de Capadòcia, travessant el Llac Salat, el segon més gran de Turquia. Dinar en ruta.

Arribada a Capadòcia, regió de fascinant paisatge amb roques còniques, ciutats subterrànies i esglésies de pedra. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

10 agost CAPADÒCIA
Pensió completa. Sortida per recórrer aquesta sorprenent regió. Visita de la ciutat subterrània de Sarati, o una similar. Construïdes per les comunitats cristianes per refugiar-se dels seus enemics, aquestes ciutats poden tenir una profunditat d’entre 7 i 12 pisos sota terra.Continuarem fins a Uchisar, on podrem contemplar una panoràmica de la ciutadella. Seguirem fins la Vall de Goreme, museu a l’aire lliure amb esglésies rupestres perforades en monòlits volcànics i decorades amb frescos.

En acabar ens dirigirem a la Vall de Cavusin i Pasabag, on podrem gaudir de l’espectacular paisatge de les “xemeneis de fades”.
En acabar retorn a l’hotel i allotjament.

11 agost.- CAPADÒCIA – KONYA – PAMUKKALE
Esmorzar i sortida en direcció a Konya, en el centre de l’estepa d’Anatòlia. Pel camí visitarem un Kervansaray, posada per a viatgers en l’antiga Ruta de la Seda. Seguirem amb el Mausoleu de Mevlana, poeta fundador de l’Escola Teològica dels Derviches Dançants. Dinar. A la tarda continuarem fins a Pamukkale, anomenat el “Castell de Cotó” acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

12 agost.- PAMUKKALE – HIERÀPOLIS – EFESO – KUSADASI
Pensió completa. Sortida per visitar Pamukkale, amb les seves cascades petrificades formades per la calç dels brolladors termals de la zona. Seguirem amb la visita de l’antiga Hieràpolis, ciutat balneària romana edificada sobre cascades, on es troba la major necròpolis del món antic.

Anirem fins a Efeso, la ciutat millor conservada del Mediterrani, amb la Biblioteca de Celso, el Temple d’Adrià i el seu Teatre. Visitarem la Casa de la Verge Maria, on se suposa que va residir els últims anys de la seva vida.
Continuació fins a Kusadasi. Acomodació a l’hotel i allotjament.

13 agost.- KUSADASI – PERGAM – TROIA – CANAKKALE
Esmorzar i sortida fins a Pergam, on visitarem Esculapi, primer santuari de la medicina mental, on hi havia banys, gimnàs, un teatre i una biblioteca. Dinar.

A la tarda anirem fins a Tròia, famosa per la seva guerra i les seves riqueses. Visita de les ruïnes de la ciutat i continuació fins a Canakkale, que va ser originalment una fortalesa otomana anomenada “Kale-i-Sultaniye”, Fortalesa del sultà. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

14 agost.- CANAKKALE – ISTANBUL
Esmorzar i sortida fins al port per embarcar en el ferry per creuar l’Estret de Dardanels. Continuació en autocar per la costa del mar de Màrmara fins a Istanbul. Dinar en ruta. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

15 agost.- ISTANBUL
Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat, amb Santa Sofia, culminació de l’art Bizantí. Seguirem amb la visita del Palau de Topkapi, on van viure els sultans otomans durant quatre segles. A continuació visita de l’Hipòdrom romà de Constantinoble, amb l’Obelisc de Teodosi, la Columna Serpentina, la Font de l’Emperador Guillem i l’Obelisc de Pedra. Acabarem les visites amb la majestuosa Mesquita Blava i el concorregut Bran Basar. Dinar durant les visites. Sopar de comiat i allotjament.

16 agost.- ISTANBUL – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. Seguidament ens traslladarem al port per realitzar un creuer pel Bòsfor, estret que separa dos continents i uneix el Mar Negre amb el del Màrmara. Des del vaixell admirarem el Palau del Dolmahbahce, la Mesquita i el Barri bohemi de Ortakoy, les Fortaleses de Rumelia i Antòlia, el Palau de Beylerbeyi, les cases de fusta, etc. Desembarcament i dinar. A la tarda visitarem el pintoresc Mercat de les Espècies. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins a Igualada.

Per persona hab. doble (de 20 a 25 persones):      1855 €
Per persona hab. doble (de 15 a 19 persones):       1950 €
Suplement hab. individual: 275€
Assegurança opcional cancel·lació: 55€

El programa Inclou:

– Guia acompanyant des de Barcelona – Bitllet aeri, Barcelona / Ankara i d’Istanbul / Barcelona – 08 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars – Pensió Completa segons itinerari – Visites com s’indica en l’itinerari – Guia acompanyant de parla castellana – Sopar i regal de comiat – Propines a el guia i conductor – Assegurança i bossa de viatge.

El programa NO inclou:

– Taxes aèries – Maleters – Begudes en els menjars – Visat – Com no indicat en l’apartat anterior

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: