RÙSSIA ‘Moscou – Sant Petersburg’

De l'1 al 8 d'agost de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Dates:   De  l’1 al 8 d’agost de 2020                                     pol

1 agost.-  Igualada – Barcelona – Moscou
• Dissabte • Sopar

Sortida des de Igualada i presentació a l’aeroport de Barcelona, ​​taulells d’Aeroflot, al menys 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol regular directe amb destinació Moscou. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

2 agost.- Moscou
• Diumenge • Pensió completa
Visita Panoràmica de Moscou. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. A través d’àmplies avingudes com la cèlebre Tverskaya, arribarem a la Plaça Roja, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Molt a prop es troben el cèlebre teatre Bolshoi, la Catedral de Sant Salvador, l’imponent edifici de la Lubianka, seu de l’antic KGB, i les petites esglésies de el vell barri “Kitai Gorod”.
Posteriorment realitzarem la visita interior de la Catedral de Crist Salvador, la catedral ortodoxa més alta del món, preciosa reconstrucció de l’antiga catedral destruïda per Stalin el 1931 per construir la seva “Palau dels Soviets”
A la tarda, farem la visita de el Kremlin amb una de les seves Catedrals. La paraula “Kreml” significa fortalesa en rus. El de Moscou, bressol de la ciutat, és el més important de país, i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fins i tot en l’actualitat alberga tots els òrgans principals de govern polític i religiós.
Visita de Moscou de nit, en ocasió de l’850 Aniversari de Moscou, es va dur a terme la il·luminació dels monuments i llocs més pintorescs de la ciutat. En aquesta visita es podran apreciar les estrelles enceses de el Kremlin i la Plaça Roja, el monument a Pere el Gran, el Convent de les Donzelles, el mirador al costat de la Universitat, les fonts multicolors de la Plaça de la Victòria i  el mogut carrer Arbat. Allotjament.

3 agost.- Moscou
• Dilluns • Pensió completa

Al matí, Excursió a Sérguiev Possad i visita del Monestir. Situat a uns 70 km. A al nord-est de la capital russa, a la ruta Imperial de l’Anell d’Or, Sérguiev Possad (abans anomenat Zagorsk) és un dels centres més importants de la religió ortodoxa. Sérguiev Possad ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Seguirem amb la Visita de l’Metro de Moscou. Inaugurat el 15 de maig de 1935 pel poder soviètic com a símbol de l’avanç tecnològic i industrial de sistema polític, el Metro de Moscou era el “Palau de el Poble”. Visitarem les més importants, construïdes amb luxosos materials.
A la nit, sopar de comiat al Cafè Pushkin, és alguna cosa més que un simple restaurant. És un lloc pintoresc que no podeu deixar de visitar. Aquest restaurant, està dividit en tres diferents pisos, cadascun d’ells amb una decoració de segle XIX, tot i que el restaurant data de finals de 1990. Els cambrers també porten una vestimenta d’acord amb la decoració. Allotjament.

4 agost.- Moscou – Sant Petersburg
• Dimarts • Pensió completa

Seguirem amb la visita de la catedral de Sant Basili. Situada en plena Plaça Roja, davant de les muralles del kremlin, és l’autèntica “targeta de presentació” de la ciutat. Les seves cúpules multicolors en forma de bulb han estat reproduïdes infinitat de vegades en postals, fotografies, il·lustracions, fins al punt que molts la confonen amb el propi Kremlin. La llegenda diu que Ivan el terrible admirava tant l’obra, que comandament encegar l’arquitecte perquè mai pogués realitzar una altra igual
A l’hora prevista trasllat a l’estació per sortir en el nou tren d’Alta Velocitat “Sapsan”.
Arribada a Sant Petersburg i trasllat a l’hotel. Allotjament.

5 agost.- Sant Petersburg
• Dimecres • Pensió completa

Visita Panoràmica de Sant Petersburg. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. Sant Petersburg va ser declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Podrem apreciar la Perspectiva Nevsky, amb els seus prestigiosos edificis: Palau Anítxkov, Palau Belozersky, Catedral de Nostra Senyora de Kazan, Eliseev, l’antic Palau d’Hivern, imponent residència dels Tsars, transformat en el Museu de l’Hermitage. A l’altre costat del riu s’alça la inconfusible silueta de la Fortalesa de Pere i Pau. Acabarem davant la bella catedral de Sant Nicolás dels Marins, envoltada de canals.
A la tarda, Visita de la Catedral de Sant Isaac. Dissenyada i construïda per prestigiosos arquitectes, entre els quals destaquen l’espanyol Agustín de Betancourt i el francès Auguste de Montferrand, la Catedral de Sant Isaac és una de les més grans d’Europa per la seva grandària, i també per la riquesa i majestuositat dels materials emprats en la seva construcció.
Visita de la Catedral de Sant Salvador sobre la Sang. Erigida en 1882 a la vora del canal Griboyédov, per ordre d’Alexandre III en memòria del seu pare, Alejandro II, assassinat en un atemptat en aquest mateix lloc. Aquest fet va donar nom a l’església. A l’interior es conserva el fragment de adoquinat on el tsar va caure mortalment ferit.

6 agost.- Sant Petersburg
• Dijous • Pensió completa

Al matí farem la visita de la Fortalesa de Pere i Pau. Situada en una petita illa davant el Palau de l’Hivern, dominant els tres braços de Neva, la Fortalesa estava destinada a protegir la ciutat de les incursions per via marítima. Els Tsars la van utilitzar després com a presó política, empresonant allí als seus principals opositors, principalment intel·lectuals. Des dels seus muralles, diàriament, una canonada marca les dotze del migdia.
A la tarda seguirem amb la Visita del Museu de l’Hermitage, situat a l’antic Palau d’Hivern, residència dels Tsars. L’Hermitage és el més gran museu de Rússia, així com un dels més importants del món, comptant amb més de tres milions d’obres d’art. Els seus sumptuosos interiors sor el marc ideal per a tan àmplia col·lecció de peces mestres. Allotjament.

7 agost.- Sant Petersburg
• Divendres • Pensió completa

Al matí Visita del Palau Peterhoff (Petrodvorets). Residència d’estiu de Pere I el Gran (situat a uns 30 km de Sant Petersburg). Sovint anomenat “El Versalles Rus”, aquest conjunt arquitectònic ofereix un bellíssim panorama dels seus jardins situat al litoral de la mateixa mar Bàltic. Són especialment conegudes les seves capritxoses fonts construïdes seguint les tècniques més modernes de el segle XVIII.
Sopar de comiat al Palau Nikolaev, amb show folklòric, aquesta joia arquitectònica va ser construïda a mitjan el segle XIX per al gran duc Nicolau, tercer fill de tsar Nicolau I pel famós arquitecte rus Andrei Stakenschneider. Allotjament.

8 agost.-  Sant Petersburg – Barcelona – Igualada
• Dissabte • Esmorzar

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular directe, amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins a Igualada.

PREU PER PERSONA
de 15-19 persones 2.685€
de 20-25 persones 2.545€

Opcional assegurança cancel·lació: 64€

El programa Inclou:
– Bitllet aeri línia regular cia Aeroflot, Barcelona / Moscou i de Sant Petersburg / Barcelona
– Guia acompanyant de parla castellana
– Trasllats Manresa-aeroport-Manresa
– 07 Nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Pensió completa segons itinerari amb menjars reforçades (sopar al Cafè Pushkin i al Palau Nikolaev)
– Guia local de parla castellana
– Regal de comiat
– Propines per a xofer i guia
– Assegurança bàsica de viatge.
– Taxes aèries
– Visat a Rússia: es necessita passaport original + fotografia recent + formulari emplenat

El programa NO inclou:
– Maleters

– Begudes en els menjars

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: