ESCOCIA

Del 4 al 12 de juliol 2018

El Viatge:  Avió  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada:  9 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 4 al 12 de juliol  de 2018                                                   c
4 JULIOL. TERMINAL • BARCELONA • EDIMBURG • GLASGOW
Sortida des de els llocs habituals de la nostre ciutat amb direcció a la Terminal 1 de l´aeroport de Barcelona. Facturarem l’equipatge i embarcarem en el vol de la Cia. Vueling que ens portarà al nostre destí, Edimburg. Arribada recollirem l’equipatge i ens traslladarem amb autocar fins a Glasgow ens dirigirem a l’hotel on trobarem un sopar fred i ens allotjarem.5 JULIOL. GLASGOW
Esmorzar-escocès i visita panoràmica de la ciutat on destacarem per la seva bellesa i espectacularitat: Kelvin Grove Park, barri Universitari i Universitat, LA Creu de Glasgow, l’Ajuntament i la Catedral construïda per Sant Mungo, primer bisbe i patró de la ciutat que visitarem; els carrers més comercials i importants per les quals passarem com George ‘s Square, Buchanan St. etc., ens oferiran una mostra de la gran renovació que ha patit Glasgow en aquests últims anys. Dinar i excursió a New Lanark, un antic centre tèxtil considerat bressol de la Revolució Industrial. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament

6 JULIOL. GLASGOW • FORT WILLIAM
Esmorzar escocès. Excursió a la zona muntanyosa de les Trossachs, en la qual està ubicat el Castell Stirling, punt estratègic des de temps immemorials i escenari de batalles decisives, visita del castell. Després del dinar, continuació en direcció cap a Glencoe, on en el matí del 13 de febrer de 1692 van ser assassinats 38 membres del clan McDonalds per no acceptar al rei Guillermo d’Orange. A través d’aquests escenaris de batalles i de les seves colpidors paisatges, arribarem a Fort William, a la vora del Loch Linnhe i no lluny del Ben Nevis, la muntanya més alta de les Illes Britàniques. Sopar i allotjament.

7 JULIOL. FORT WILLIAM • ILLA SKYE • TERRES ALTES
Esmorzar-escocès i sortida cap a l’illa de Skye prenent el ferri de Mallaig a Armadale, ja en l’illa de Skye, pujada al Kilt Rock, penya-segats que cauen en picat sobre el mar i els plecs semblen les típiques faldilles escoceses. Dinar en restaurant. A la tarda prosseguirem el viatge per la ruta de les illes, carretera de gran bellesa, i pel Castell d’Eileen -Donan, el més famós i fotografiat (entrada no inclosa) cap a les Terres Altes. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

8 JULIOL. TERRES ALTES
Esmorzar. Dia dedicat per visitar la part alta d’Escòcia i descobrir els seus extraordinaris paisatges. Començarem recorrent el Wester Ross, una de les rutes més impressionants de les Highlands cap a la costa, de dramàtic i salvatge paisatge, albirant muntanyes, tranquils lochs i recòndites platges. Després de veure la cascada de Falls of Measach, continuarem als Inverewe Gardens, jardins subtropicals que sobreviuen en la mateixa latitud que Sant Petersburg gràcies a la influència del corrent del Golf. Dinar . A la tarda anirem a fer un passeig en vaixell pel Llac Ness de 37 km de longitud i uns impressionants 226 metres de profunditat que bé podrien amagar el seu llegendari monstre més famós del món “Nessie”. Després anirem cap a les ruïnes del Castell Urquhart d’origen incert i amb una posició privilegiada sobre el llac i que ofereix unes magnifiques panoràmiques. Va ser destruït pels anglesos perquè no pogués ser capturat pels Jacobites i mai va ser reconstruït. Retorn a l’hotel a les Terres Altes. Sopar i allotjament.

9 JULIOL. TERRES ALTES • EDIMBURG
Després d’esmorzar continuarem camí a Glencoe de tan trist record per la massacre que hi va haver entre clans. ES continuarà per les Highlands cap a la zona muntanyosa de les Trossachs, passant pel Pas del Duque farem una parada al Llac Lomond per gaudir de les seves vistes. Finalment arribarem a Glasgow la zona més poblada d’Escòcia. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 JULIOL. GLASGOW
Esmorzar. Sortida cap a Inverness on contemplarem l’atractiu conjunt de la ciutat des del turó del Castell, també visitarem el Castell de Cawdor i camp de batalla de Culloden, dinar en ruta, visitarem una destil•leria de Whisky, per conèixer de mes aprop aquesta industria i l’elaboració del que alguns consideren el nèctar dels déus. Arribada a Edimburg. Sopar i allotjament.

11 JULIOL. EDIMBURG
Esmorzar escocès. Avui dedicarem el dia a descobrir Edimburg, una magnifica capital, oberta amb nombrosos espais verds i orgullosa del seu ric passat històric, ens sobtarà el contrast entre la ciutat vella i la nova, ambdues declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, recorrerem el que es coneix com la Royal Milè 1842 mts de llarg, arteria principal de la ciutat vella, que uneix el Castell amb el Palau de Hollyrood i que ens permetrà imaginar com era la ciutat a l’època medieval al llarg de la visita ens adonarem de com Edimburg ha crescut en un terreny volcànic ple de desnivells. També visitarem el Parlament dissenyat per l’arquitecte català Enric Miralles Moya. (després de gairebé 300 anys, Escòcia torna a tenir el seu propi Parlament) una moderna estructura d’acer, roure i granit que s’erigeix al peu de Royal Milè i en el qual trasllueixen grans referències al patrimoni natural i cultural d’Escòcia ; la seu dels Tribunals (antic parlament); la National Gallery i Calton Hill. Dinar. A la tarda visitarem l’interior del Castell d’Edimburg que es troba a una roca volcànica i des d’on veurem unes magnifiques vistes sobre la capital escocesa i el Palau de Holyrood, residència oficial de la Familia Real Britànica a Escòcia i testic dels acontaixaments mes tràgics de la vida de Maria Estuardo (reina de Escòcia). Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

12 JULIOL. EDIMBURG • BARCELONA • TERMINAL
Esmorzar-escocès i matí lliure a Edimburg, dinar en restaurant . A la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de retorn amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i trasllat cap a la nostre Terminal.

Preu per persona en hab.Doble  : 1.980€

Suplement habitació individual:               415€

Serveis inclosos

Bitllet d’avió BARCELONA – EDIMBURG -BARCELONA amb la cia Vueling
Circuit amb autocar
Estada als hotels i restaurants a regim de pensió complerta
Visites al Castell de Urquhart – Castell de Stirling, Castell i Palau de Holyrrood
Visita I degustació a una Destil.leria de Whisky
Passeig amb vaixell pel Llac Ness
Excursió a New Lanark
Ferri a l’illa de Skye
Panoramica de Glasgow
Guia local de parla hispana
Taxes aeries
Acompanyant de l’agencia tot el viatge
Assegurança de viatge

Trasllats Terminal – aeroport de Barcelona – Terminal

Serveis no inclosos
Begudes als àpats.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: