INDIA, Triangle del Nord

Del 5 al 13 d'abril de 2018

L’Índia és una de les destinacions més captivadores del món. Les civilitzacions i la cultura índia data de temps immemorials, pels quals existeixen molts llocs antics que captiven al visitant i els fan remuntar-se als primers anys d’aquesta civilització.
El Viatge:  Avió + Pensió completa + Visites  + Guia acompanyant
Durada:   9 dies
Dates:  Sortides :  Del 5 al 13 d’abril de 2018                                           tvl
Dia 1r.  IGUALADA -EL PRAT – NOVA DELHI
| Catering Inclòs
Sortida d’Igualada i comarca per arribar a l’aeroport de Barcelona-el Prat. Embarcament amb la companyia aèria Finnair destí Nova Delhi (via Hèlsinki.) Nit a bord càtering inclòs.Dia 2n.  NOVA DELHI
| Pensió Completa
Arribada a Nova Delhi, tràmits de duana, recollida d’equipatges, assistència del nostre guia local de parla hispana. Trasllat a l’Hotel The Suryaa (Deluxe room) on farem el “early check in” Temps de descans fins a les 12.00 hrs. Dinar inclòs A la tarda començarem la visita d’aquesta meravellosa ciutat: Nova Delhi. Inclou la Porta de l’Índia; Qutub Minar, Rashtrapati Bhawan, antiga Residència del Virrei i avui Palau Presidencial, zona de les Ambaixades i els seus principals carrers i avingudes. La visita conclourà amb la visita del Temple Sij on podrà assistir la cerimònia religiosa. Sopar bufet a l’hotel

Dia 3r.  NOVA DELHI
| Pensió Completa
Esmorzar bufet a l’hotel Al matí, Visita del Vell Delhi. El recorregut inclou la visita de Jama Masjid, amb el seu immens pati i cúpules de marbre. Recorregut per la zona del Fort Vermell (tancat els dilluns) i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També es visitarà el Raj Ghat (Tomba simbòlica o Memorial de Mahatma Gandhi). Dinar en un restaurant local, en finalitzar la visita resta de la tarda lliure. Sopar bufet a l’hotel.

Dia 4t.  NOVA DELHI – Mathura – AGRA
| Pensió Completa
Esmorzar bufet a l’hotel. A la tarda, sortida de Delhi cap a Agra via Mathura on es visitarà el temple Krishna i el casc vell de la ciutat. Arribada i trasllat a l’Hotel Radisson Blu (Superior room). Dinar ia la tarda visita del Fort Vermell d’Agra, construït per l’Emperador Akbar i on es troben nombrosos palaus Sopar bufet a l’Hotel.

Dia 5è.  AGRA
| Pensió Completa
Esmorzar bufet a l’hotel. Al matí, es visitarà el mundialment famós Taj Mahal (tancat en divendres), una de les set meravelles del món. La seva construcció va començar l’any 1631 i durant 22 anys, 22000 persones van treballar per aixecar un dels monuments més bells del món, dedicat per l’Emperador Shah Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal., Tornada a l’hotel per fer el dinar; a la tarda es visitarà l’Ashram de la Mare Teresa de Calcuta. Sopar bufet a l’hotel.

Dia 6è.   AGRA – FATEHPUR SIKRI – Jaipur
| Pensió Completa
Esmorzar bufet a l’hotel. Acabat el mateix, sortida en vehicle privat feia Jaipur, realitzant una parada a 40 km d’Agra per visitar la bella ciutat mogol de Fatehpur Sikri. Es tracta d’una de les més belles ciutats desertes de l’Índia. La fundació d’aquesta ciutat “fantasma” va ser dedicada per l’Emperador Akbar al Sant Salim Chisti, qui el va beneir i va vaticinar el naixement del seu fill.  En agraïment, Akbar va construir la ciutat en l’any 1569. Després d’un breu espai de temps, la ciutat va ser abandonada per falta d’aigua. Acabada la visita, seguiran per carretera feia Jaipur Arribada i trasllat a l’Hotel Holiday Inn City (Standard room) A la tarda, visita panoràmica de la ciutat de Jaipur, on a més d’un recorregut d’orientació per la ciutat rosada i els seus basars, podran contemplar l’Albert Hall (Palau construït pel maharajà de Jaipur per commemorar la visita del rei Jordi d’Anglaterra), avui convertit en museu. Dinar i sopar a l’hotel.

Dia 7è.
JAIPUR – AMBER-Gaitor – Jaipur
| Pensió Completa
Pensió completa a l’Hotel i sortida en vehicle privat per realitzar l’excursió a Fort Amber, antiga capital dels Maharajàs de Jaipur, està situada a uns 12 km de Jaipur. Es realitzarà un passeig a lloms d’elefants, una experiència inoblidable. A la tarda visita del Palau Reial, el seu Museu, l’Observatori etc. Després de la visita temps lliure per realitzar compres en aquesta ciutat-basar.

Dia 8è.
JAIPUR – Samode – NOVA DELHI
| PensiónCompleta
Esmorzar a l’hotel. Al matí, Jaipur / Samode per carretera, passeig pel poble, visita del palau de Samode i dinar al mateix. Continuació del viatge a Nova Delhi (242 km) Arribada i trasllat a l’Hotel Country Inn i sopar bufet al mateix.

Dia 9è.
NOVA DELHI – HÈLSINKI – BARCELONA – IGUALADA
| esmorzar
Esmorzar a l’hotel, trasllat a l’aeroport internacional Nova Delhi sortida en vol de la cia Finnair amb destinació Barcelona (via Hèlsinki). Arribada a Barcelona i trasllats a Igualada. Fi dels nostres serveis 

Posibilitat  Extensió a Benares

Preu per persona habitació doble: 1.350 €
Taxes aeries:                                                  390 €
Suplement per habitació individual: 290€
Aquest preu inclou:

 • Trasllats anada i tornada a l’aeroport.
  Bitllet d’avió en classe turista BCN – HEL – DEL – HEL – BCN
  Total 7 nits d’hotel + ocupació immediata a partir de les 07.00 Hrs i esmorzar en hotel a Delhi
  Allotjament en pensió completa, començant amb l’esmorzar del dia 2 fins al esmorzar del dia 9,
  Segons el nostre programa, aigua depurada a tots els àpats.
  Hotels Categoria 5 *****
  Trasllats, visites / excursions segons programa en vehicle amb aire condicionat
  Entrades als monuments
  Guia de parla espanyola durant tot el viatge.
  Acompanyant de l’Organització des de l’aeroport de Barcelona,
  Impostos locals i el service tax, aplicats a hores d’ara
  Assegurança d’assistència mèdica durant el viatge i assegurança d’anul·lació a contractar en el moment de la reserva.
  El I.V.A.

Aquest preu no inclou:

 • Taxes aèries / carburant a 10 juliol 2017
  Despeses personals com begudes, propines (es recomana preveure 50 € per persona), visats (50 € aprox.), Assegurances, bugaderia, etc
  Excursió opcional trasllat i espectacle “Bollywood”: 70 €
  Cap despesa derivada de problemes aliens a l’organització com desastres naturals, accidents, evacuació mèdica, cancel·lació de vols, demores o canvis d’horari
  Qualsevol altre servei que no hagi estat especificat com “inclòs” en l’apartat anterior.
  No es pot pressuposar que un servei aquest inclòs en el preu pel sol fet d’estar redactat en el programa itinerari de viatge.

Posibilitat  Extensió a Benares

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: