UA-100778660-1

SEVILLA amb Ave

Del 2 al 5 de novembre de 2017

I perque no un viatge amb AVE cap Sevilla
El Viatge:  Tren AVE i autocar  + Mitja Pensió + Guia acompanyant + Visites
Durada:   4 dies
Dates:  Del 2 al 5 de novembre de 2017                                                 vm
 • Dia 1.  Dijous , 2 de Novembre
  LLEIDA– SEVILLA

  | Dinar – Allotjament
  Sortida de Lleida a a les 9,05 amb el tren AVE que ens portara directament a Sevilla. Arribada a l’estació de l’ AVE, on ens esperarà l’autocar que ens traslladarà  fins l’hotel que tenim al centre de la ciutat.  Acomodació a l’hotel i dinar. A la tarda disposarem de temps lliure pel centre de la capital. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Dia 2.  Divendres , 2 de Novembre
  SEVILLA

  | Mitja Pensió
  Esmorzar i sortida per realitzar una visita panoràmica de Sevilla amb guia local per la Plaça España , La Macarena, el Barri de Sta Cruz, etc… Continuarem la visita peatonal pel centre de la ciutat amb la Plaça del Ajuntament, el carrer Sierpes, Tetuan, la Plaça Salvador, i disfrutarem de l´ambient que es respira en aquesta ciutat. Dinar en un acreditat restaurant local. A la tarda anirem fins a l’embarcament  del Riu Guadalquivir,  on tindrem la possibilitat de fer un recorregut facultativament amb un creuer pel riu Guadalquivir i així conèixer aquesta ciutat des d’una altra perspectiva. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Dia 3.  Dissabte , 3 de Novembre
  SEVILLA

  | Mitja Pensió
  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem visitant la ciutat amb guia local. Arribarem fins a la Catedral, on podrem veure diferents estils arquitectònics, des de l’islàmic fins el neoclàssic, predominant el gòtic, ja que és la catedral gòtica més gran del món. En el seu interior hi trobem valuoses i diferents obres d’art, però és sobretot coneguda per una de les seves torres, “La Giralda”, antic minaret de la mesquita almohade de Sevilla. També visitarem los Reales Alcazares, conjunt d’edificis palatins, joia del mudèjar espanyol i Patrimoni de la Humanitat junt amb la Catedral. Dinar en restaurant. Tarda lliure. Sopar lliure i allotjament a l´hotel

  Dia 4.  Diumenge, 4 de Novembre
  SEVILLA – LLEIDA

  | Esmorzar
  Esmorzar a  l’hotel. Matí a disposició per passejar, compres, fotos, etc… Dinar a l ’hotel. A primera hora de la tarda trasllat en autocar a l’estació de trens on agafarem l’AVE que surt de  Sevilla  a les 14,50 hores. Arribada a Lleida. Fi dels nostres serveis.

 • Els Preus per persona:

  En Habitacio Doble                    778 €
  Supl. Habitació Individual        168 €
  Assegurança de cancel.lació       20 €

Inclou:

Bitllets AVE anada i tornada
Guia acompanyant
Trasllats en autocar
Hotel cèntric 4****
Mitja Pensió (dinars) durant tot el viatge
Vi i Aigua en els dinars
Entrades: La Catedral i Reales Alcazares
Les excursions segons programa viatge
Assegurança bàsica de viatge
L’ I.V.A.

No inclou:

Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”.
No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofertat pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge.
Els sopars

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: