UA-100778660-1

GUATEMALA

Del 17 al 29 d'octubre de 2017

Guatemala és un país d’una diversitat sorprenent, no et deixis enganyar per la seva mida petita, hi ha moltes coses per descobrir. Entre immenses extensions de selva, volcans en activitat i una costa del Pacífic i l’Atlàntic a banda i banda de les seves fronteres, descobriràs un país autèntic i acollidor.
El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  13 dies
Dates:  Del 17 al 29 d’octubre de 2017

17 octubre 2017    Igualada-Barcelona-Guatemala
Sorida de la nostra terminal cap a l’aeroport. Trobada amb el nostre guia davant dels mostradors d’Iberia. Sortida del vol regular amb destinació Guatemala, via Madrid. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament al Westin Camino Real.

18 octubre 2017    Guatemala-Iximche-llac Atitlán
Esmorzar. Sortida cap a l’interior de l’altiplà guatemalenc. De camí, visitarem el lloc arqueològic d’Iximché, o “l’arbre de blat de moro”, antiga capital maia del regne Cakchiquel. Dinar en un restaurant local. Després de la visita continuarem rumb al llac d’Atitlán, el més bell del món segons Huxley. Rodejat de tres volcans dóna llar a dotze pobles indígenes. Compta amb una superfície de 125 km2 i es troba situat a 1.560 metres sobre el nivell del mar. El llac complementa la seva bellesa amb carreteres panoràmiques, platges, poblats riberencs, muntanyes i volcans. Sopar i allotjament a l’hotel Atitlán.

19 octubre 2017    Llac Atitlán-Chichicastenango-Llac Atitlán
Esmorzar. Al matí d’hora, ens traslladarem al poble de Chichicastenango, on recorrerem un dels mercats indígenes més famosos a tota Amèrica Llatina. Els comerciants baixen els dijous i diumenges fins a la plaça central per vendre els seus articles en un impressionant mercat indígena, que poc ha variat durant segles. Dinar inclòs. A la tarda, tornarem a Atitlán. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel Atitlán.

20 octubre 2017    Llac Atitlán-Santiago-Huehuetenango
Esmorzar. Al matí, prendrem una llanxa pública per visitar el poble Tzutuhil de Santiago Atitlán. Després de l’excursió, partirem cap a Huehuetenango. En ruta visitarem Sant Andreu Xecul, caracteritzat pel seu ambient típic i pel pintoresc de les seves construccions. Dinar inclòs. En aquesta població el que més crida l’atenció és la seva església local, amb una gran varietat de colors i d’estils que fan que sigui única al món. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel Ruinas Resort.

21 octubre 2017    Huehuetenango-Todos Santos-Guatemala
Esmorzar. Al matí d’hora, pujarem als Alts Cuchumatanes per visitar el mercat de Tots Sants, un dels mercats més autèntics a Guatemala. Després de la visita, tornarem a Guatemala Ciutat. Dinar en un restaurant local. Sopar i allotjament a l’hotel Westin Camino Real.

22 octubre 2017    Guatemala-Copán
Esmorzar. Avui creuarem la frontera hondurenya per visitar Copán, poble que conserva esteles, piràmides, jocs de pilota i enterraments únics al món maia. Copán, coneguda com a Xukpi per als maies, va ser la ciutat maia que va dominar al sud del seu territori. Les seves grandioses escultures de pedra i els seus intricats jeroglífics fan de Copán una atracció inoblidable. Dinar inclòs. Sopar i allotjament a l’hotel Marina Copán.

23 octubre 2017    Copán-Quiriguá-Àrea Izabal
Esmorzar. Sortirem de Copán amb destinació al Carib guatemalenc. Aquest hi destaca per la seva naturalesa tropical desbordant, on es troba el llac d’Izabal -el més gran del país- que desemboca en el riu Dolç i aquest al seu torn en el mar Carib. De camí, visitarem el centre arqueològic de Quiriguá amb algunes de les millors esteles que van aixecar els maies, Patrimoni de la Humanitat des del 1981. Al final del matí, arribarem a l’àrea d’Izabal, una de les meravelles naturals de Guatemala. Sopar i allotjament a l’hotel Villa Caribe.

24 octubre 2017    Àrea Izabal-Livingstone-Riu Dolç-Àrea Petén
Esmorzar. Al matí, navegarem amb llanxa pel riu Dolç, un lloc d’excepcional riquesa ecològica. El canó situat a la desembocadura del riu sobre la badia ofereix una bellesa escènica singular per la seva vegetació i per ser refugi per a moltes aus marines, important també per ser hàbitat del manatí, en perill d’extinció. Després del recorregut continuarem la ruta cap a la selva del Petén. Sopar i allotjament a l’hotel Camino Real Tikal

25 octubre 2017    Àrea Petén-Yaxha-Àrea Petén
Esmorzar. Avui visitarem l’espectacular ciutat maia de Yaxhá, amb la seva llacuna sagrada. Dinar inclòs. Resta de la tarda lliure per passejar per l’illa de Flores. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel Camino Real Tikal.

26 octubre 2017    Àrea Petén-Tikal-Antigua
Esmorzar. Avui visitarem la ciutat de Tikal, sens dubte el millor exponent de la cultura maia clàssica, amb una extensió de 576 km2. Tikal significa “lloc de valor” i és la ciutat maia més gran fins ara coneguda i estudiada, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1979. Dinar campestre dins del recinte arqueològic. A continuació, trasllat a l’aeroport de Flors per agafar un vol regular amb destinació Guatemala Ciutat. Trasllat a l’hotel, situat a l’Antiga Guatemala. Sopar i allotjament a l’hotel Casa Santo Domingo.

27 octubre 2017    Antigua
Esmorzar. Avui passejarem pels carrers empedrats de l’Antigua, la qual ens transportarà al segle XVII. Passarem pel Cabildo i pel Palau dels Capitans Generals, per l’Església La Mercè, Sant Francesc i alguns altres racons colonials. Al fons, el volcà d’Aigua serà testimoni mut de la nostra caminada. Dinar en un restaurant local. A la tarda, descobrirem com es produeix un dels millors cafès del món: visita del viver, plantació, benefici humit i sec, patis d’assecat, àrea de ‘tostaduría’, molí, presència i tast. Sopar de comiat. Allotjament a l’hotel Casa Santo Domingo.

28 octubre 2017    Antigua-Barcelona
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Guatemala Ciutat, visita panoràmica i dinar en un restaurant local. Sortida en vol regular amb destinació Barcelona, via Madrid. Nit a bord.

29 octubre 2017    Barcelona-Igualada
Arribada a Barcelona i trasllat a Igualada. fi del viatge idels nostres serveis.

Preu per persona habitació doble de 20 a 24 passatgers des de:  3.945 €

Preu per persona habitació doble de 15 a 19 passatgers des de:  4.140 €

Suplement per habitació individual: 889 €

 • EL Preu inclou:
  Bitllet aeri línia regular amb vol directe
  Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  10nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars.
  Visites com s’indica en l’itinerari.
  Pensió completa segons itinerari.
  Guia acompanyant tot el viatge.
  Bossa de viatge.
  Trasllats IGUALADA – AEROPORT – IGUALADA
 •   Assegurança bàsica d’assistència en viatges.
 • No inclou:
  Taxes aèries: 85 €  – Impost d’entrada i seguretat:  13 €
  Propines ni maleters.
  Quelcom no especificat en l’itinerari.  Assegurança d’anulacio.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: